Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πρωθυπουργός χωρίς γραμματέα! – Τι γίνεται με την κυρία Ρεγγίνα Βάρτζελη;

Το Μαξίμου θέλει μάλλον… άσπρισμα αφού οι περίφημες εξαγγελίες για τον πανίσχυρο «Λευκό Οίκο», που θα παράγει και θα τροφοδοτεί με σχέδια δράσης την κυβέρνηση, έμειναν στα χαρτιά…

Στην τελευταία αναδόμηση της κυβέρνησης τον περασμένο Δεκέμβριο είχε ανακοινωθεί με στόμφο οτι η κα Ρεγγίνα Βάρτζελη θα ήταν η “επιτελάρχης” με σημαίνοντα ρόλο σε πολλά επίπεδα. Θα ήταν στην κορυφή της πυραμίδας, θα ήταν η γέφυρα μεταξύ της Ομάδας Σχεδιασμού και του υπουργικού συμβουλίου.

Κάτι όμως άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα! Εκτός κι αν για όλα φταίει η γραφειοκρατεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, το Προεδρικό Διάταγμα με τις αρμοδιότητες στην κα Βάρτζελη δεν έχει ακόμα υπογραφεί και επι της ουσίας η κα Βάρτζελη είναι ακόμα… σπίτι της!

Η κα Βάρτζελη είναι υπάλληλος του υπουργείο Εξωτερικών με απόσπαση στην Βουλή όπου ήταν διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο μετά τις πρόσφατες αλλαγές η απόσπαση ανακλήθηκε. Τότε ήταν που δέχηκε ένα τηλεφώνημα από το υπουργείο Εξωτερικών με το οποίο της ζητήθηκε να επιστρέψει στην θέση της! Αυτό βεβαίως την εξόργισε αφού μέχρι στιγμής είναι ειδική γραμματέας παρά τω Πρωθυπουργώ αλλά μόνο στα λογια και όχι στα χαρτιά….

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε