Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρωτόπαπας: «Σας παρακαλώ, πληρώστε τα χαράτσια!»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Από τις απειλές για χρεοκοπία αν δεν πληρώσουμε χαράτσια και έκτακτες εισφορές, στα… παρακάλια, αν μας έχει μείνει τίποτα, να το δώσουμε στο κράτος!

Η νέα δραματική έκκληση δεν ήρθε από τον πρωθυπουργό ή τον υπουργό Οικονομικών. Ήρθε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Πρωτόπαπα, που παρακάλεσε (!) «αυτούς που στοιχειωδώς μπορούν να πληρώσουν, να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα τους, με γνώση ότι αυτή η δυσκολία θα αποδώσει, για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και για το μέλλον των παιδιών μας».

Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στο Βήμα FM εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «παρά τα προβλήματα και τα ερωτήματα, η Κ.Ο. θα κάνει το καθήκον της απέναντι στη χώρα και τους πολίτες», επιχειρώντας να υποβαθμίσει το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

Και στο δρόμο που χάραξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θύμισε ξανά τον… εφιάλτη της Αργεντινής, τονίζοντας πως «αν χρεοκοπήσει η χώρα, όπως η Αργεντινή, δεν θα υπάρχει τίποτα και δεν θα έχει καμία σχέση, με αυτά που ζούμε τώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλο “βράζουν” οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά όλα τα ψηφίζουν – Το παρασκήνιο της κριτικής στα νέα μέτρα

Οργισμένοι, λένε, είναι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – Θα καταψηφίσουν;

Επεισόδιο Μόσιαλου με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή – Τώρα αυτός τους φταίει;

Γκρινιάζουν στο ΠΑΣΟΚ για το χαράτσι…που μετά θα ψηφίσουν

Λαγκάρντ: Άδειασμα σε Βενιζέλο – Δεν είστε Αργεντινή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε