Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Προβάδισμα Α. Σαμαρά στην τελευταία δημοσκόπηση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η μεγάλη προσέλευση ευνοεί τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ η μικρή την Ντόρα Μπακογιάννη.

Προβάδισμα 5% ποσοστιαίων έχει ο Αντώνης Σαμαράς έναντι της Ντόρας Μπακογιάννη, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση, που δημοσιευταί σήμερα από την εφημερίδα Το Ποντίκι, τρεις μέρες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. 

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse σε δείγμα 2.500 ατόμων από τις 20 έως τις 24 Νοεμβρίου, ο Αντώνης Σαμαράς είναι πρώτος με ποσοστό 45%, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη ακολουθεί με ποσοστό 40%. Ο τρίτος υποψηφίος, Παναγιώτης Ψωμιάδης συγκεντρώνει ποσοστό 9%.

Τα ποσοστά αυτά προκύπτουν από όσους δηλώνουν ότι θα πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν για νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Χθες οι δύο μονομάχοι “ανακάλυψαν” το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, χρεώνοντας ο ένας στον άλλο τα στελέχη που πρωταγωνίστησαν στην ανταλλαγή των “ιερών οικοπέδων”.

Επιπλέον ο Α.Σαμαράς συμπεριέλαβε την αντίπαλό του στους “καπεταναίους της ήττας”, όσους δηλαδή εισηγήθηκαν την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. «Δεν είναι κακό να κάνει κανείς μιαν εσφαλμένη εκτίμηση. Κακό είναι να προσπαθείς να το κρύψεις εκ των υστέρων. Και να ζητάς από πάνω και τα ρέστα…», είπε ο κ.Σαμαράς.
Άμεση ήταν η απάντηση του επιτελείου της κ.Μπακογιάννη: «Καπεταναίοι της ήττας ήταν αυτοί που στις τελευταίες εκλογές κρύφτηκαν στην εκλογική περιφέρειά τους όταν άλλοι έδιναν μάχη για την παράταξη»

Την ίδια ώρα, αναστάτωση έχει προκληθεί στη Νέα Δημοκρατία μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του NewsIt.gr για τα τεράστια οργανωτικά κενά της ψηφοφορίας της Κυριακής. Δείτε το σχετικό άρθρο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε