Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Προβλήματα στον…. παράδεισο! – Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τα μέτρα – Δυσφορία Βενιζέλου – Σε θέση άμυνας το Μαξίμου

Προβλήματα στον…. παράδεισο! – Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τα μέτρα – Δυσφορία Βενιζέλου – Σε θέση άμυνας το Μαξίμου

-” Η ΝΔ έδωσε ψεύτικες ελπίδες στους πολίτες”, είπε η Φ.Γεννηματά
– Σε αυτές τις δύσκολες ώρες να προσέχετε τα λόγια σας, απαντά η ΝΔ
– Πηγές στο ΠΑΣΟΚ μιλούν για ενόχληση του κ. Βενιζέλου λόγω της έλλειψης συνεχούς ενημέρωσης για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, το ΠΑΣΟΚ αιφνιδίασε με μια σκληρή ανακοίνωση, ενώ η απάντηση της ΝΔ ήταν με την σειρά της ολιγόλογη αλλά καυστική.

Κάποιοι έσπευσαν να τοποθετήσουν την σκληρή ανακοίνωση Γεννηματά, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής τακτικης των κομμάτων ενόψει των σκληρών μέτρων που θα αποφασισθούν.

Κατηγορεί τη ΝΔ ότι έδωσε ψεύτικες ελπίδες στον λαό και ζητεί να περιορισθεί η σπατάλη στο κράτος, αλλά και επαναλαμβάνει ότι το κόμμα της είναι κατά των οριζόντιων μέτρων.

“Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, πρέπει όλοι να δείχνουμε υπευθυνότητα και να προσέχουμε την κάθε μας λέξη”, ήταν η λακωνική απάντηση της ΝΔ.

Η σκληρή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

H κα Φώφη Γεννηματά είπε ότι υπάρχουν περιθώρια να μειωθεί η σπατάλη στο κράτος και ο κ. Σαμαράς, εδώ και τώρα, όπως είπε χαρακτηριστικά, να καλέσει τους Υπουργούς και να τους ζητήσει να καταθέσουν συγκεκριμένα σχέδια για την εξοικονόμηση πόρων στον τομέα ευθύνης τους.

“Το ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει ότι είναι κατά των οριζόντιων μέτρων. Δεν τα αντέχει η ελληνική κοινωνία.
H Κυβέρνηση θα πρέπει να βρει τώρα έστω 2 δισεκατομμύρια από τα ισοδύναμα μέτρα των 18 δισεκατομμυρίων, που παρουσίασε ο κ. Σαμαράς ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Ζάππειο”, πρόσθεσε.

Και συνέχισε σε έντονο ύφος: “Η ΝΔ δεν προσέφερε καμία βοήθεια στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και δεν αναγνώρισε ποτέ τις τεράστιες ευθύνες της Κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, που εκτόξευσε το χρέος. Αντίθετα, φόρεσε τον αντιμνημονιακό μανδύα, τον οποίο πέταξε αυτομάτως όταν έγινε ξανά Κυβέρνηση. Είναι ο ίδιοι άνθρωποι που, με τα «Ζάππειο Ι, ΙΙ και ΙΙΙ» έδωσαν ψεύτικες ελπίδες στους πολίτες. Αρκεί μια σύγκριση αυτών που είπαν πέρυσι και αυτών που είπαν φέτος στη ΔΕΘ. Ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε με το παρελθόν απλά με δυο λέξεις: ουδείς αναμάρτητος.
Ας κοιτάξει το μέλλον.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακόμα κόβουν και ράβουν τα μέτρα – ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ…

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε