Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Προβοκάτσια τα επεισόδια λένε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

«”Όλως περιέργως” οι διάφορες ομάδες κουκουλοφόρων εμφανίζονται μαζί με τα ΜΑΤ τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων» αναφερει σε ανακοίνωσή του για τα επεισόδια το ΚΚΕ.

 «Ο λαός και η νεολαία έχουν ένα επιπλέον στοιχείο για να συμπεράνουν ότι το κίνημα που πρώτα απ’ όλα φοβούνται το σύστημα, οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και τα άλλα μέσα που το υπηρετούν, είναι το κίνημα στα εργοστάσια και στις επιχειρήσεις, το κίνημα της εργατικής τάξης, που δίνει στο λαό προοπτική. Το ταξικό εργατικό, το ριζοσπαστικό λαϊκό κίνημα ξέρει να παλεύει και να περιφρουρείται από τους προβοκάτορες. Οι αγώνες συνεχίζονται αμείωτοι» προσθέτει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

«Για άλλη μια φορά οι αστυνομικές δυνάμεις καταστολής επιχείρησαν να διαλύσουν τη μαζική ειρηνική συγκέντρωση των χιλιάδων αγανακτισμένων πολιτών ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, αξιοποιώντας την τυχοδιωκτική στάση ανώνυμων κουκουλοφόρων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η απίστευτη χρήση χημικών σε ένα ατέλειωτο και επικίνδυνο κυνηγητό ανάμεσα σε ΜΑΤ και ανώνυμους κουκουλοφόρους, είχε σαν προφανή στόχο την πλήρη εκκένωση της πλατείας, αλλά και να κάμψει το φρόνημα του υπέροχου κόσμου που περισσότερο από ένα μήνα δίνει τη μάχη για την αξιοπρέπεια, τα δικαιώματά του, την προστασία της εργασίας. Για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, για να βγούμε από το μνημόνιο» προσθέτει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα κατάφεραν για άλλη μια φορά! – Αμαύρωσαν ειρηνικές συγκεντρώσεις οι προβοκάτορες! – Κλεφτοπόλεμος στην πλατεία Συντάγματος

48ωρο λουκέτο παντού – Ποιοι απεργούν

Μην κατεβάσετε σκουπίδια 28 και 29 Ιουνίου

Κατεβάζουν ρολά και τα φαρμακεία την Τετάρτη

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις μέρες της απεργίας

Αλλαγές στα δρομολόγια της Olympic Air την Τρίτη

Ποιες πτήσεις της Aegean ματαιώνονται λόγω απεργίας

H πιο κρίσιμη κοινοβουλευτική μάχη της Μεταπολίτευσης

Μ. Θεοδωράκης: Να πάτε όλοι στο Σύνταγμα

“Μπλόκο” του ΠΑΜΕ στο Λιμάνι και στον τουρισμό – Σε απόγνωση επιβάτες, έλληνες και ξένοι!

Οι Αγανακτισμένοι της Κορίνθου κατέλαβαν το δημοτικο συμβούλιο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε