Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ψάχνονται στο ΠΑΣΟΚ για την ανακοίνωση των απλήρωτων

Ψάχνονται στο ΠΑΣΟΚ για την ανακοίνωση των απλήρωτων

Αναστάτωση επικρατεί στην Ιπποκράτους από το πρωί όταν δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο μια ανακοίνωση Επιτροπής απλήρωτων εργαζομένων του κόμματος κατά ουσιαστικά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα αποκαλυπτικά πόθεν έσχες των βουλευτών και ιδίως του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στενοί συνεργάτες του προέδρου κάνουν λόγο για “προβοκάτσια” καθώς οι εργαζόμενοι στα κεντρικά γραφεία παρά τα παράπονα που έχουν αναγνωρίζουν ότι το ταμείο είναι μείον στο κόμμα και συνεπώς δεν έχουν να λαμβάνουν προς το παρόν γεγονός το οποίο έχουν αποδεχτεί με κρύα καρδιά.

Άλλωστε για την δεινή οικονομική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ πρόσφατα τους έχει ενημερώσει με επιστολή του και ο γενικός διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης, παραπέμποντας ουσιαστικά στις πολυαναμενόμενες δόσεις των “δανειστών”.

Οι υποψίες κομματικών αξιωματούχων για αυτή την Επιτροπή “φάντασμα” πέφτουν σε απλήρωτους εργαζόμενους από τις περιφερειακές και νομαρχιακές οργανώσεις οι περισσότεροι εκ των οποίων να σημειωθεί προσελήφθησαν επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη ζητιανιά βγήκε το ΠΑΣΟΚ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε