Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ψωμιάδης: Δε με καλύπτουν οι περισσότερες θέσεις της Χρυσής Αυγής

Ψωμιάδης: Δε με καλύπτουν οι περισσότερες θέσεις της Χρυσής Αυγής

Συνέχεια στο θέμα που προέκυψε με τον χαρακτηρισμό «αδελφικό κόμμα» που χρησιμοποίησε για τη Χρυσή Αυγή, έδωσε σήμερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα που ψήφισε ο ελληνικός λαός. Την ψήφισαν 500.000 ψηφοφόροι και σέβομαι τη βούληση του λαού» είπε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα κατέστησε παράλληλα σαφές ότι καταδικάζει ακραίες συμπεριφορές, σημειώνοντας πως… οι περισσότερες θέσεις της Χρυσής Αυγής δεν τον καλύπτουν.

Οι δηλώσεις Ψωμιάδη έρχονται αφού χθες έκανε το γύρο του διαδικτύου το ηχητικό της συνέντευξης που είχε δώσει στο διδικτυακό τόπο της Ξάνθης “e-thrakinews.gr” και στο οποίο ακουγόταν να λέει επί λέξη: “Το ποσοστό της Ν.Δ. εδώ, θα είναι πολύ ανεβασμένο. Δεν μιλάω για 1 – 2 μονάδες. Μιλάω για πάνω από 5, 6, 7 μονάδες. + Το βλέπω. Χτυπούν τηλέφωνα, μετακινούνται πολλοί φίλοι μας από τις αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις. Μπακογιάννη, Καμμένο, Καρατζαφέρη, Μάνο, Χρυσή Αυγή”

Θυμίζουμε πως ο κ. Ψωμιάδης, στις αρχές της εβδομάδας είχε προχωρήσει σε διάψευση, λέγοντας πως ποτέ από το στόμα του δεν βγήκαν αυτά τα λόγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προεκλογικός “πόλεμος” με βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα – Σεισμός από Π. Ψωμιάδη που χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή “αδελφική παράταξη”

“Εκλογές που θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών μας”

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πάνω από το 25% δίνουν μάχη για την πρωτιά – Πως ο ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές βγήκε 2ος!

Με κομμένη την ανάσα! Όλη η Ευρώπη στο πόδι για τις ελληνικές εκλογές! – Ο Όλι Ρεν δεν πάει στους G20 στο Μεξικό για να μην είναι μακριά!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε