Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ψυχάρης για το επεισόδιο στη Βουλή: Ποτέ δεν είπα τη λέξη τσόλι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διάλογοι απείρου κάλλους. Περιστατικά που μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν, ερωτήσεις, επιστολές, απαντήσεις και… Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο!

Όλα ξεκινούν από το περιστατικό με τους βουλευτές που «πιάστηκαν» να καπνίζουν μέσα στη Βουλή. Συνέχεια στο θέμα δόθηκε σήμερα, από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Αφενός, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Ψυχάρης διέψευσε πως αποκάλεσε «τσόλι» συνεργάτιδα του Τέρενς Κουίκ, λέγοντας στους δημοσιογράφους πως η αγωγή μου δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ τέτοιες εκφράσεις ούτε να ρίχνω τόσο χαμηλά το επίπεδο της αντιπαράθεσης».

Ο κ. Ψυχάρης έστειλε και επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής για το θέμα. «Έξω από την αίθουσα της Γερουσίας, η συνάδελφος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Όλγα Γεροβασίλη, κάπνιζε αγνοώντας τη σχετική απαγόρευση. Στην επισήμανσή μου ότι το κάπνισμα απαγορεύεται στη Βουλή, η απάντηση που πήρα ήταν επί λέξει: “Θα εφαρμόζω όποιο νόμο θέλω, όπως θέλω και όποτε γουστάρω”. Στη συνέχεια παρενέβησαν άλλες δύο συνάδελφοι, οι οποίες, επίσης, κάπνιζαν στον ίδιο χώρο και συγκεκριμένα οι κυρίες Χρυσούλα Γιαταγάνα και Μαρίνα Χρυσοβελώνη (βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων), υπερασπιζόμενες το δικαίωμά τους στην παρανομία» αναφέρει στην επιστολή το βουλευτής της ΝΔ.

Η επιστολή Ψυχάρη κλείνει με… άρωμα παλιού ελληνικού κινηματογράφου και την ταινία Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο. «Μου θυμίζει δε και λίγο την Πετροβασίλη. Ελπίζω να μην καταντήσουμε κι εμείς να κοιτάζουμε την Πετροβασίλη, που την κοίταζε η Γιαδικιάρογλου να κοιτάζει την Ξανθοπούλου…». (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΨΥΧΑΡΗ)

Από την πλευρά τους, οι τέσσερις βουλευτές διέψευσαν πως η κα Γεροβασίλη είπε «θα εφαρμόζω τους νομούς οπότε γουστάρω», όπως υποστηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ, αλλά πως «δεν είσαι εσύ αυτός που θα μου πει εάν θα εφαρμόσω το νόμο, πού και πότε. Το γνωρίζω και το κάνω από μόνη μου. Πάντως, το μνημόνιό σου που καταλύει το σύνταγμα δεν πρόκειται να το εφαρμόσω. Θα το ανατρέψω».

Την επιστολή υπογράφουν οι βουλευτές Όλγα Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ), Χρυσούλα – Μαρία Γιαταγάνα και Μαρίνα Χρυσοβελώνη (Ανεξάρτητοι Έλληνες) και ο Παύλος Βογιατζής (Νέα Δημοκρατία). (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βουλευτές «πιάστηκαν» να καπνίζουν κρυφά μέσα στη βουλή! Αντιδράσεις από την επιτροπή κατά του καπνίσματος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε