Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ραγκούσης: “Μόνοι μας πυροβολήσαμε τα πόδια μας!”

Όλοι βάλαμε το χεράκι μας να αποτύχουν όλες οι αλλαγές. Και η κυβέρνηση Παπανδρέου, και η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και η κοινωνία η ίδια.

Αυτό είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην Βουλή ο Γιάννης Ραγκούσης προσπαθώντας να κάνει απολογισμό όλων όσων έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

“Δεν υπάρχει οικονομία στον κόσμο”, είπε, “που θα άντεχε 2 χρόνια να ζει σε αυτό το καθεστώς της αβεβαιότητας.”

Και συνέχισε: “Αυτή η αβεβαιότητα δεν έπεσε από τον ουρανό, αλλά δημιουργήθηκε μέσα από στην (προηγούμενη) Κυβέρνηση, την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, την κοινωνία που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους να αναβληθούν και να μην πραγματοποιηθούν οι ριζικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Αυτές οι λογικές καθυστερήσεων που οδήγησαν σε παλινωδίες είναι οι βασικοί υπαίτιοι για το γεγονός ότι αυτή η χώρα δεν άντεξε, ούτε η προηγούμενη Κυβέρνηση να ζει σε παρατεταμένο καθεστώς ανασφάλειας.”

Ο κ. Ραγκούσης είπε επίσης ότι δεν θα ξημερώσει νέα ημέρα για οικονομία και πολιτικό σύστημα αν δεν συνομολογηθεί στο εσωτερικό της χώρας και διεθνώς ότι τέλειωσε αυτή τη αμφιβολία και η αβεβαιότητα, ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει να χρεοκοπήσει ή να μείνει έξω από το ευρώ.

“Δεν θα βγει το πολιτικό σύστημα από την κρίση αξιοπιστίας αν δεν ενταφιαστεί οριστικά η κατεστημένη αντίληψη της αντιπολίτευσης, να λέμε άλλα, άλλα να εννοούμε και άλλα να πράττουμε.”, είπε καταλήγοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και μια καμπαρντίνα στην ομιλία Χρυσοχοϊδη

Ξυνίδης για Χρυσοχοϊδη: Δεν μπορώ να προσεγγίσω την συνταγή του ΠΑΣΟΚ PLUS με διπλάσιο αμονιαζόλ

Η βόμβα Χρυσοχοϊδη πυροδότησε τον πόλεμο της διαδοχής – Καρχιμάκης: “Είναι αλαζόνας, αχάριστος και προπέτης”

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε