Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η Ρένα Δούρου έχει… κέφια! Post για αστροπελέκια, Bi Bi Bo και Τζον Τζον!

Η Ρένα Δούρου έχει… κέφια! Post για αστροπελέκια, Bi Bi Bo και Τζον Τζον!

Μεσημέρι Κυριακής και η Ρένα Δούρου μάλλον έχει χαλαρή διάθεση. Και αποφάσισε να υπερασπιστεί αφενός τον Αλέξη Τσίπρα και να “κράξει” τη ΝΔ που τον… εγκαλεί για τις διακοπές του με έναν –τουλάχιστον- ευφάνταστο και πρωτότυπο τρόπο.

Με Bi Bi Bo και Τζον Τζον. Για τους μη μυημένους, η Bi Bi Bo είναι η κούκλα των παιδικών χρόνων για τους 35+ και ο Τζον Τζον ο καλλίγραμμος σύντροφός της. Εκείνη ξανθιά, εκείνος μελαχρινός. Και αφού τα ξεκαθαρίσαμε, πάμε στη Ρένα Δούρου.

Η διάθεσή της εμφανής, όχι μόνο από αυτά που έγραψε, αλλά από τις φωτογραφίες με τις οποίες ανέβασε. Η Bi Bi Bo και ο Τζον Τζον σε διακοπές. Γιατί οι διακοπές (του Τσίπρα) είναι το θέμα που κυριαρχεί στην πολιτική επικαιρότητα: που πήγε, αν πήγε, πότε πήγε, γιατί πήγε κτλ.

«Εάν πέρα από το πόθεν έσχες που έβαλε κάτω τη διαφθορά και της άλλαξε τα φώτα, θεσπιστεί και το πού διακοπεύες, μην πέσουμε από τα σύννεφα πάλι ως κοινωνία και ως φεισμπουκική κολλεκτίβα», γράφει μεταξύ άλλων η περιφερειάρχης Αττικής.

Όλο το post της Ρένας Δούρου

Χωρίς καμία πρόθεση να απαλλάξω από τις ευθύνες καμία και κανέναν, αιρετό ή μη που υπηρετεί θεσμό ή φορέα της Ελληνικής Δημοκρατίας, ας αναλογιστούμε τι γράφουμε εδώ μέσα που κάποιο αστροπελέκι τα “φιλτράρει ” επικοινωνιακά -τρομάρα του- και θεωρώντας ότι πιάνει το σφυγμό των πολιτών τα βάζει κάτω από τον τίτλο: δελτίο τύπου.
Οι ευθύνες ποτέ δεν επιμερίζονται με τον ίδιο τρόπο.
“Όλοι μαζί δεν τα φάγαμε “, “όλοι μαζί δεν αποφασίζουμε “.

Αλλά εάν πέρα από το πόθεν έσχες που έβαλε κάτω τη διαφθορά και της άλλαξε τα φώτα, θεσπιστεί και το πού διακοπεύες, μην πέσουμε από τα σύννεφα πάλι ως κοινωνία και ως φεισμπουκική κολλεκτίβα.

#pano_apo_ola_o_orthos_logos
#pano_apo_ola_h_psixraimia
#balte_to_metro_mesa_giati_einai_makri

Καλό υπόλοιπο όπου κι εάν είμαστε

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις