Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σάλος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Φέρεται να απείλησε υπάλληλο σε βενζινάδικο

Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

– Πολίτης αποκάλυψε μέσω Facebook το περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Πρόεδρο της Βουλής
– Η Ζωή Κωνσταντοπούλου φέρεται να έβρισε και να απείλησε υπάλληλο βενζινάδικου
– Σύμφωνα με την καταγγελία, ο υπάλληλος αρνήθηκε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της
– Φέρεται επίσης να απείλησε δυο γυναίκες που κατέγραψαν με τα κινητά τους το συμβάν, να τα σβήσουν
– Είναι απορίας άξιο πως έγιναν όλα αυτά ενώ η κα Κωνσταντοπούλου έχει πάντα συνοδεία από αστυνομικούς

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία πολίτη στο Facebook σύμφωνα με την οποία η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου έβρισε και απείλησε υπάλληλο βενζινάδικου που αρνήθηκε να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου της.

Όλα έγιναν τη Δευτέρα του Πάσχα σε βενζινάδικο της Αιδηψού, όπου η κα Κωνσταντοπούλου περνά συχνά τα καλοκαίρια και τις γιορτές. Εκεί άλλωστε γνώρισε τον σύζυγό της και εκεί παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η Βάλια Παναγιωτίδου, η Πρόεδρος της Βουλής απείλησε τον υπάλληλο του βενζιδάδικου με απόλυση γιατί αρνήθηκε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της. Φέρεται να του ζήτησε τα στοιχεία του και το τηλέφωνο του αφεντικού του για να ζητήσει να τον απολύσει.

 

Μόλις έφτασα για πρώτη φορά κι ενώ απολαμβάνω το τοπίο και σταματάω για βενζίνη, πετυχαίνω την Πρόεδρο της Βουλής να ουρ…

Posted by Valia Panagiotidou on Monday, 13 April 2015

“Έπαθα σοκ την είχε πιάσει υστερία! Είχε σκάσει το λάστιχο της, της έβαλε αέρα και της είπε πως θέλει αλλαγή. Δεν μπορούσε να της το αλλάξει αυτός γιατί ήταν μόνος κι άρχισε να του φωνάζει για να πάρει το αφεντικό του να τον απολύσουν. Δεν πίστευα τι άκουγα”, ανέφερε στο Facebook η κα Παναγιωτίδου.

Υπάρχει όμως και συνέχεια. Σε σχόλια κάτω από το ίδιο post, η κα Παναγιωτίδου υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου είχε και συνέχεια όταν είδε την ίδια και μια φίλη της να τραβούν φωτογραφίες και video από το περιστατικό.

Όπως λέει μάλιστα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τους πήρε τα κινητά από τα χέρια αφού πρώτα απαίτησε να σβήσουν τα πάντα και τις απείλησε πως η φωτογραφίες ή η καταγραφή video είναι ποινικό αδίκημα.

“Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου πήρε το κινητό της φίλης μου που την τραβούσε και το διέγραψε. Ήμουν στο ταμείο εγώ ήρθε άρχισε να μου λέει για αδικήματα και ποινικά κι έτσι όπως την είδα σκιάχτηκα και μου το έσβησε”.

Όλα αυτά σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται μέσω του Facebook. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει αντιδράσει και αναμένεται με ενδιαφέρον η θέση της. Είναι επίσης απορίας άξιο πως γίνεται να έχουν συμβεί όλα αυτά από τη στιγμή που η Πρόεδρος της Βουλής συνοδεύεται από αστυνομικούς της φρουράς της.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε