Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαμαράς: Δεν θα γίνω συνένοχος στα αδιέξοδα

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής” κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει πέσει έξω σε όλα,

ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να γίνει συνένοχος στο αδιέξοδο που οδηγεί τη χώρα, τάσσεται ξεκάθαρα κατά των μαζικών απολύσεων και προειδοποιεί την κυβέρνηση να μη χρησιμοποιήσει την κρίση ως πρόσχημα για υπαχωρήσεις στα εθνικά θέματα.

“Η σημερινή πολιτική, όπως την εφαρμόζει η κυβέρνηση, είναι λάθος, οδηγεί σε αδιέξοδο, οπως έχει αποδειχθεί και πρέπει να αλλάξει”, τονίζει ο κ. Σαμαράς. Επαναλαμβάνει ότι “η ΝΔ, όταν έλθει η ώρα, θα κάνει εξεταστική για το μνημόνιο” και θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός “αναζητά συνενόχους και όχι συναίνεση”.

Ερωτηθείς, ο πρόεδρος της ΝΔ, για τη συνάντηση, την Τρίτη, με τον Γ. Παπανδρέου, αναφέρει:”είναι προφανές ότι θα του πω τις απόψεις μας. Τις οποίες τις ξέρετε και εσείς, όπως τις ξέρουν όλοι, όπως τις ξέρει και εκείνος. Με δύο λόγια μ’ ενδιαφέρουν αλλαγές πολιτικής που θα δημιουργήσουν συνθήκες ανάκαμψης άμεσα. Ανάκαμψη άμεσα. Τίποτα λιγότερο”.

“Αμεση προτεραιότητά μας είναι η ανάκαμψη. Γιατί όσο δεν υπάρχει ανάκαμψη, η κυβέρνηση θα φέρνει διαρκώς σκληρά μέτρα και άδικα, που και την οικονομία θα βουλιάζουν και τους πολίτες θα φέρνουν σε απόγνωση. Σ΄αυτή την πολιτική, εγώ λέω ξεκάθαρο “οχι”, δηλώνει στη Realnews, o κ. Αντώνης Σαμαράς.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε