Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαμαράς: “Φόροι, λουκέτα και ανεργία αν κερδίσει το ΠΑΣΟΚ”

Αν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές “άνετα”, τότε “θα λυθούν τα χέρια του να κάνει πολύ χειρότερα” προειδοποιεί ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

“Πόσο χειρότερα; Κι άλλη αύξηση των φόρων. Κι άλλη περικοπή μισθών και επιδομάτων. Κι άλλο νέκρωμα της αγοράς. Κι άλλα λουκέτα. Κι άλλη ανεργία. Κι άλλη ακρίβεια” λέει ο κ. Σαμαράς τονίζοντας ότι αυτά θα κάνει το ΠΑΣΟΚ αν εκλάβει το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών ως “επιτυχία” του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει ότι “το ΠΑΣΟΚ δεν αντιλαμβάνεται ότι το μνημόνιο οδηγεί σε αδιέξοδο”. “Το μόνο που φοβάται είναι η λαϊκή αντίδραση. Αυτή πρέπει να νιώσει έντονα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό” τονίζει και λέει ότι η ΝΔ έχει πρόταση εξόδου από την κρίση.

Απαντώντας ο κ. Σαμαράς για το τι θα θεωρούσε νίκη στις εκλογές, αποφεύγει να αναφέρει ποσοστά και λεέι ότι “νίκη για εμάς είναι να περάσουμε το μήνυμά μας στον κόσμο”, ότι δηλαδή έχουν προτάσεις για ανάπτυξη.

Ο ίδιος κρίνει ότι αποκλείονται πρόωρες εκλογές γιατί το κλίμα είναι αβέβαιο, ενώ εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι “εξαγγέλθηκε ανασχηματισμός στο υπουργικό συμβούλιο και έχουν παραλύσει τα πάντα”. “Μπερδεύονται αν συντονίζονται μεταξύ τους, από ποιον συντονίζονται τώρα, από ποιόν θα συντονίζονται μελλοντικά και ποιός θα καπελώνει ποιόν στην προσπάθεια συντονισμού των ασυντόνιστων”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε