Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σαμαράς: Η κυβέρνηση διαλύει την αγορά!

Σαμαράς: Η κυβέρνηση διαλύει την αγορά!

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι με την οικονομική πολιτική που ακολουθεί

και τα μέτρα που παίρνει διαλύει τις επιχειρήσεις και στεγνώνει την αγορά, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, την ώρα που αναχωρούσε από το γραφείο του στην Ρηγίλλης.

    Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως όπου πήγε τις ημέρες του Πάσχα υπήρξε έντονη αγανάκτηση για την πολιτική της κυβέρνησης. Οι μικρομεσαίοι και η αγορά ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους, είπε και σημείωσε πως η ψυχολογία της αγοράς έχει καταρρεύσει.

    Σχετικά με το μέτρο του 8%, ο Πρόεδρος της ΝΔ διερωτήθη πώς είναι δυνατόν η Κυβέρνηση να μην βλέπει ότι θα διαλύσει τις επιχειρήσεις και επανέλαβε την ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα – ανάσα και όχι μέτρα που δημιουργούν ασφυξία.

    Ο Α. Σαμαράς κάλεσε την Κυβέρνηση να αλλάξει νοοτροπία για να φτιάξει η ψυχολογία και τόνισε πως με τα μέτρα που έχουν ληφθεί θα κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις και δεν θα μπορέσουμε να μειώσουμε ούτε το έλλειμμα, όπως μας ζητούν από την Ευρώπη.

    “Με τα μέτρα που θα στεγνώσουν την αγορά από πού θα βρούμε έσοδα”, ρώτησε ο Α. Σαμαράς, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να δείξει σοβαρότητα, επαναλαμβάνοντας πως πρέπει να καταργηθεί άμεσα το 8% για τις επιχειρήσεις.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε