Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Σαμαράς: “Να στείλει μήνυμα ο λαός” – Πεταλωτής: “Οι πολίτες ξέρουν”

Απο την Πύλο ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως οι πολίτες στέλνουν μήνυμα και οι κυβερνήσεις πάντοτε το σέβονται, δεν εκβιάζουν, ούτε και μπλοφάρουν. “Οι πολίτες γνωρίζουν καλά ποιοι οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας” είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

“Ο λαός πρέπει να γνωρίζει πως, αν στις εκλογές της Κυριακής δεν στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση, τότε θα την ενθαρρύνει να πάρει και νέα μέτρα, που θα φέρουν περισσότερη ύφεση, ανεργία και λουκέτα”, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς από την Πύλο. “Ο κ. Παπανδρέου θα πρέπει να πάρει το λαϊκό μήνυμα σοβαρά υπ΄όψιν του και να αλλάξει πορεία”, πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο κ. Σαμαράς επισήμανε ότι “στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι πολίτες στέλνουν μήνυμα και οι κυβερνήσεις πάντοτε το σέβονται, δεν εκβιάζουν, ούτε και μπλοφάρουν”.
“Θα στηρίξουμε τις επιλογές του ελληνικού λαού. Την Κυριακή ψηφίζουμε ελπίδα”, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τι απάντησε ο Πεταλωτής

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ προκάλεσαν την αντίδραση της κυβέρνησης. Σε δηλώσεις του ο Γ. Πεταλωτής μίλησε για πανικό του κ. Σαμαρά στην προσπάθεια του να απαντήσει στον κ. Καραμανλή και πρόσθεσε ότι οι πολίτες γνωρίζουν καλά ποιοι οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας, ποιοι λιποτάκτησαν.

Ο κ. Πεταλωτής πρόσθεσε : “Ας αποφασίσουν επιτέλους στη ΝΔ αν η σωτηρία της Ελλάδας, με τα 110 δις Ευρώ του μηχανισμού στήριξης, είναι γι’ αυτούς “αναγκαίο κακό” ή όχι. Αλλά μέχρι να το κάνουν, ας αφήσουν ήσυχη τη χώρα. Αρκετά την πλήγωσαν όλοι τους και δεν έχουν ζητήσει ούτε μια συγγνώμη για τα δεινά που προκάλεσαν και ακόμα πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες”. “Οι πολίτες γνωρίζουν καλά ποιοι οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας, ποιοι λιποτάκτησαν γιατί φοβήθηκαν. Και τέλος, ποιοι επιχειρούν να υπονομεύσουν – με περισσή αντιμνημονιακή υποκρισία – σήμερα την πορεία σωτηρίας και ανόρθωσης της χώρας” κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε