weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Σαμαράς: «Νέα και παλιά κόμματα κάνουν τα πάντα για να μην πάρουμε ισχυρή εντολή» – «Διώξτε τους οπαδούς των ναζί»»

Σαμαράς: «Νέα και παλιά κόμματα κάνουν τα πάντα για να μην πάρουμε ισχυρή εντολή» – «Διώξτε τους οπαδούς των ναζί»» | Newsit.gr

Ακόμη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, τον Α. Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τους ακροδεξιούς και μίλησε για «νέα και παλιά κόμματα, που κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην πάρομε εμείς ισχυρή εντολή».

Ο κ. Σαμαράς, που δήλωσε ότι νιώθει συγκλονισμένος από την παρουσία του κόσμου στη συγκέντρωση, επέκρινε το ΠΑΣΟΚ, ότι ανακοίνωσε το οικονομικό πρόγραμμά του μια εβδομάδα πριν τις εκλογές και ανέφερε ότι «όσα δεν έκαναν επί 2,5 χρόνια ξαφνικά υπόσχονται τα αντίθετα και ακόμα χειρότερα: τώρα υπόσχονται, όσα αποδοκίμαζαν όταν τα λέγαμε εμείς»!

Μας λένε είπε πως θέλουν να μειώσουν τους φόρους όταν οι ίδιοι νομίζουν ότι ξεχνάει ο κόσμος πως εκείνοι ανέβασαν και ξανανέβασαν τους φορολογικούς συντελεστές.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι η Ελλάδα χρειάζεται σχέδιο και συνέπεια και είπε πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει τίποτα από τα δύο. «Ποιος θα τους πιστέψει πια είτε μέσα είτε έξω από την Ελλάδα» διερωτήθηκε.

Ακολούθως, αναφέρθηκε σ’ αυτούς που θέλουν, όπως είπε, να εμποδίσουν την αυτοδυναμία της ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προσπαθούν να μας κόψουν την ισχυρή εντολή.

Κόμματα που δεν είναι αριστερά, μάς είπαν επίσημα ότι θα ήθελαν να κυβερνήσουν με την Αριστερά. Κόμματα που δεν είναι ΠΑΣΟΚ αλλά παίζουν το παιχνίδι του για να πέσει στα μαλακά, για να έχει το ΠΑΣΟΚ πολιτική ασυλία για εκείνα τα οποία έκανε, και βλέπουμε, πρόσθεσε, το φαινόμενο Τσίπρας και Καμμένος μαζί να θέλουν να δώσουν φιλί ζωής, ασυλία πολιτική, στο ΠΑΣΟΚ το οποίο γκρεμίζεται. Νέα και παλιά κόμματα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην πάρομε εμείς ισχυρή εντολή.

Η παρουσία σας εδώ είπε, αποδεικνύει ότι ισχυρή εντολή θα πάρουμε, λέγοντας ακόμη πως, το αποτέλεσμα που πήρε η ΔΑΠ στα πανεπιστήμια θα μοιάζει μ’ αυτό της 6 Μαΐου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για «κάποιο κούφιο πατριωτισμό που όπως είπε, θέλουν να πουλήσουν ορισμένοι, που φθάσανε στο σημείο να χαιρετάνε ναζιστικά.

Αυτοί που φοράνε ναζιστικά σύμβολα και θαυμάζουν τους Ναζί και το Χίτλερ, πρόσθεσε ο Α. Σαμαράς, δεν έχουν καμιά σχέση μαζί μας, δεν είναι πατριώτες, είναι εχθροί της πατρίδας. Ο πατριωτισμός, επισήμανε, είναι αγάπη για την πατρίδα. Ο πατριωτισμός ενώνει. Το δικό τους είναι μίσος για την πατρίδα.

Ακόμη κάλεσε του Κρητικούς που όπως πετσόκοψαν τους Ναζί όταν εισέβαλλαν στο νησί τώρα να διώξουν και τους οπαδούς τους που θέλουν και πάλι να πατήσουν στην Κρήτη .

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, το ΠΑΣΟΚ δεν προσπαθεί να νικήσει ούτε να πείσει θέλει αλλά να διασωθεί και όλα τα άλλα κόμματα προσπαθούν να επωφεληθούν από την κρίση, τζογάρουν πάνω στην απελπισία του κόσμου, που δημιουργεί η κρίση και προσπαθούν να μην πάρει η ΝΔ ισχυρή εντολή.

Η ΝΔ, τόνισε, προχωρεί όχι με λόγια αέρα αλλά για πραγματική ανατροπή. Με το σχέδιο που έχουμε θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα αλλά πριν τα αλαλάξουμε, πρόσθεσε, πρέπει να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της.

Ακολούθως αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της ΝΔ και τόνισε ότι η Ανάπτυξη της Ελλάδας θα είναι αληθινή και θα είναι υγιής, επειδή θα κάνει τον αγρότη επαγγελματία και επιχειρηματία. Θα τον κάνει ανταγωνιστικό.

Ιδιαιτέρες αναφορές έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ στην Κρήτη που την χαρακτήρισε ευλογημένο τόπο και ανέπτυξε τις προτεραιότητες του για το νησί, δηλαδή υποδομές, βόρειος οδικός άξονας και κάθετοι άξονες, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον πυλώνα του τουρισμού.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Σαμαράς ζήτησε να είμαστε αδελφωμένοι και μονιασμένοι. Τα κομματικά πάθη, είπε, εξυπηρετούν κομματικές ηγεσίες κολλημένες στο χθες. Η ενότητα εξυπηρετεί το λαό και το μέλλον των παιδιών μας. Η Πολιτική μας θα συνθέσει. Γιατί αυτό είναι το μέλλον. Η πολιτική μας θα ενώσει. Γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσουμε την κρίση και θα κατακτήσουμε το μάλλον. Δεν θέλω να αθροίσω τις αδυναμίες των κομμάτων. Θέλω να τις ξεπεράσω, τόνισε.

Μετά την ομιλία του πρόεδρου της ΝΔ ακολούθησε ο εθνικός ύμνος και η παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Α.Σαμαράς : Οι εκλογές θα δώσουν ισχυρή κυβέρνηση

Ε.Βενιζέλος: Δεσμευόμαστε, εγγυώμαστε, μπορούμε

Λ. Κατσέλη: «Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα οδηγήσει σε στάση πληρωμών»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

#TAGS MM