Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαμαράς: Ο Παπανδρέου διασύρει τη χώρα

Σαμαράς: Ο Παπανδρέου διασύρει τη χώρα

Φραστική επίθεση στον Γ. Παπανδρέου για την πρόθεσή του να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για την Οικονομία, η οποία θα καλύπτει μόνο την περίοδο 2007-2009, εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς από το Αιγάλεω. Τι απαντά ο Πεταλωτής.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως ο Γ. Παπανδρέου πιστεύει ότι το να διασύρει κανείς τη χώρα του και να λέει όλους τους Έλληνες διεφθαρμένους είναι πολιτική αρετή.

«Το κόμμα του, όμως, το προστατεύει με το να εξαιρεί την περίοδο Σημίτη, αλλά και τη σημερινή. Με τον τρόπο αυτόν, όμως, διασύρει και την πατρίδα του και το κόμμα του», είπε και πρόσθεσε πως «η ΝΔ θα ψάξει και θα φέρει στο φως όλα τα στοιχεία όσων διέσυραν την οικονομία και συνέβαλαν στη σημερινή κατάσταση, που έχει οδηγήσει τα νέα παιδιά στην ανεργία, τα μαγαζιά να κλείνουν ένα ένα αλλά και στην εθνική κατάθλιψη».

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως θα φέρει στο φως όλα τα στοιχεία, έτσι ώστε να δώσει και πάλι -όπως είπε- το διαβατήριο ελπίδας για τα νέα παιδιά και τους πολίτες.

Σκληρή απάντηση Γ. Πεταλωτή

“Τα αλλεπάλληλα θετικά διεθνή δημοσιεύματα και δηλώσεις για την προσπάθεια της Ελλάδας μετά από δώδεκα μήνες τιτάνιας προσπάθειας είναι η πιο αποστομωτική απάντηση στις διαστρεβλώσεις του κ. Σαμαρά”, ανέφερε στη δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. “Αν θέλει να μάθει ποιος πραγματικά διέσυρε την Ελλάδα, ας ρωτήσει οποιονδήποτε στο εξωτερικό. Αν μπορεί να βρει συνομιλητές. Αν θέλει να μάθει πως διασύρθηκε η Ελλάδα, ας ρωτήσει τον κ. Καραμανλή. Αν μιλήσει ποτέ” τονίζει ο κ. Πεταλωτής.

“Όσο για τα ακατάληπτα που λέει σήμερα η ΝΔ αναφορικά με την εξεταστική για την οικονομία, τα ερωτήματα είναι αμείλικτα: Γιατί δεν τα έλεγε το 2004; Και γιατί δεν τα έκανε το 2004, όταν μπορούσε; Τώρα θέλουν “φως”, τότε δεν το ήθελαν; Το μόνο που έκαναν ήταν η πλαστή απογραφή που διέσυρε χωρίς λόγο τη χώρα. Από τότε ξεκίνησε ο διασυρμός της χώρας και τον ολοκλήρωσαν σε πεντέμισι χρόνια”, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε