Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σαμαράς: “Ο πρωθυπουργός δεν είναι σχολιαστής!”

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό για την παρουσία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε ο πρόεδρος

της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος σήμερα το πρωί παραβρέθηκε στον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά στο 28ο Γυμνάσιο Παγκρατίου.

    “Μετά τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους η Παιδεία και η Υγεία είναι τα μεγάλα θύματα της κυβέρνησης του Μνημονίου”, ανέφερε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε “είμαστε εδώ κοντά στα παιδιά, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα του κόσμου”.

    Ερωτηθείς για την παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Σαμαράς είπε ότι “ο πρωθυπουργός έχει τον ρόλο να αποφασίζει και να συντονίζει, όχι τον ρόλο του σχολιαστή και αναλυτή. Ο πρωθυπουργός δεν είναι κοντά στον κόσμο, δεν παρακολουθεί τα προβλήματα και λυπάμαι γιατί καμία ουσιαστική λύση δεν έχει”.

    Νωρίτερα, ο κ. Σαμαράς απευθύνθηκε στους μαθητές του 28ου Γυμνασίου λέγοντας “οι γονείς και η πατρίδα περιμένουν από εσάς να κάνετε αυτό που πρέπει. Η πατρίδα βασίζεται σε εσάς για ένα καλύτερο μέλλον, να είσαστε καλά και να είσαστε πάντα πρώτοι”.

    Στην επίσκεψή του, ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόταν από τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Λυκουρέντζο , την τομεάρχη Παιδείας Ελίζα Βόζεμπεργκ και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βασίλη Κικίλια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε