Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Σαμαράς σε εφοπλιστές: Βάλτε πλάτη!

Σαμαράς σε εφοπλιστές: Βάλτε πλάτη!

“Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας είναι και ουσιαστικό και ηθικό το χρέος όλων να συμβάλουν στην προσπάθεια για την ανάκαμψη του τόπου”.

Με αυτή την φράση ο πρωθυπουργός έδωσε το στίγμα των προθέσεών του στο προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ενωσης Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης διαβεβαίωσε τον Αντώνη Σαμαρά πως «ο εφοπλιστικός κόσμος συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών αλλά και τη μοναδική ευκαιρία που έχει η χώρα να ανακάμψει και να αναπτυχθεί, ανταποκρίνεται πλήρως στις προκλήσεις, δηλώνει “παρών” και συμβάλει στην προσπάθεια μέσα από τα φορολογικά έσοδα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος».

Σε δηλώσεις του, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουσουρούλης, ο οποίος παρίστατο στη συνάντηση, τόνισε πως «η χώρα μας βρίσκεται στη δυσκολότερη στιγμή μιας πολύ κρίσιμης περιόδου», ενώ επεσήμανε πως η συζήτηση που έγινε με τους Έλληνες εφοπλιστές στηρίζεται κυρίως στην κοινή προσπάθεια να υπάρξει στήριξη της ελληνικής οικονομίας, αυτές τις δύσκολες στιγμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spiegel: Διαλύστε την Τρόικα. Είναι πολιτικά πιόνια! Και κατά της Εκκλησίας της Ελλάδος: Σταματήστε να επιμένετε στα προνόμια

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε