Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαμαράς: «Θα γίνουν μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστών»

Σαμαράς: «Θα γίνουν μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστών»

“Πόλεμο” στη λαθρομετανάστευση και το παρεμπόδιο κήρυξε από την Κατερίνη ο Αντώνης Σαμαράς. «Θα φάω σίδερα για να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα» είπε επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ, σημειώνοντας ότι το δίλημμα των εκλογών είναι η θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωσης.

«Θα υπάρχει πόλεμος στη λαθρομετανάστευση και στο παραεμπόριο», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, ξεκαθάρισε ότι θα γίνουν μαζικές απελάσεις λαθρομεταναστών, σημειώνοντας ότι θα υπάρξει και η ανθρώπινη ευαισθησία, όπου χρειάζεται.

Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν διακυβεύεται μόνον η παραμονή της χώρας στο ευρώ -το διακύβευμα δεν είναι μόνον ευρώ ή δραχμή, αλλά και ευρύτερα η συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ, αν κάποιος επιλέξει τη σύγκρουση μαζί της, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκπροσώπους τοπικών φορέων στο Επιμελητήριο Πιερίας, στην Κατερίνη, στο πλαίσιο περιοδείας του, σήμερα, στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας.

Ο καθένας πρέπει να σκεφθεί πολύ καλά τους ευρύτερους κινδύνους που υπάρχουν στην περίπτωση της ρήξης, διότι πλέον η Ελλάδα δεν χρωστάει σε ιδιώτες, αλλά σε κυβερνήσεις άλλων χωρών, στους φορολογούμενούς τους, είπε και τάχθηκε υπέρ της αξιοποίησης του ευνοϊκού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στην Ευρώπη και με την εκλογή του Φρανσουά Ολάντ στη Γαλλία.

Επισήμανε ότι η ΝΔ έχει προτείνει τροποποιήσεις στη δανειακή σύμβαση, αλλά και αλλαγές σε θέματα για τα οποία είναι αρμόδια η κυβέρνηση, όπως οι ρυθμίσεις οφειλών σε τράπεζες και στο κράτος. «Αν συνεχίσεις να παίρνεις από αυτούς που δεν έχουν πλέον, τότε το σύστημα θα κλατάρει», σημείωσε και μίλησε για ευαισθησία απέναντι στους χαμηλοσυνταξιούχους, τους χαμηλόμισθους, τους ανήμπορους και τους αρρώστους. Το έλλειμμα στον τομέα της υγείας είναι 6 δισεκατομμύρια ευρώ, είπε, επισημαίνοντας ότι με την ανάπτυξη της οικονομίας είναι δυνατό να λυθούν αυτά τα προβλήματα.

«Θα φάω σίδερα, προκειμένου να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα», δεσμεύτηκε ο κ. Σαμαράς και δήλωσε πως θα σταθεί δίπλα στην επιχειρηματικότητα, ενώ θα έχει συνεχή διάλογο με τα Επιμελητήρια, τα οποία είναι κορυφαία έκφραση της δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, υποδέχθηκε τον κ. Σαμαρά, λέγοντας πως πιστεύει ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και του ζήτησε να πάρει μέτρα για την πάταξη του παραεμπορίου, την ανάπτυξη του τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής. Το 60% των μελών του Επιμελητηρίου που είναι ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ δεν μπορούν να θεωρήσουν τα βιβλιάρια ασθενείας, τόνισε και πρότεινε διετή αναστολή των πλειστηριασμών και ρύθμιση των οφειλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσίπρας:Debate ακόμα και με τον Μιχελάκη συντονιστή!

Να παραδοθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης για την άναδρη επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου! – Καταζητείται από τις αρχές – Σύσσωμη η καταδίκη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε