Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σαμαράς: Το πρόβλημα μου δεν είναι τα πρόσωπα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Είτε Παπαδήμος, είτε Πετσάλνικος είτε οποιοδήποτε άλλος, η Νέα Δημοκρατία θα συναινέσει, άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.

Λίγη ώρα μετά το νέο ναυάγιο στη συμφωνία για τη μεταβατική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό που θα οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε δηλώσεις έξω από τα γραφεία της ΝΔ.

Και επιβεβαίωσε όσα λέγονταν από τη Συγγρού και πριν από την αδιέξοδη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: η Νέα Δημοκρατία δεν έχει θέμα με το πρόσωπο που θα επιλεχθεί ως πρωθυπουργός.

«Η Νέα Δημοκρατία δε θα γίνει μέρος του προβλήματος» είπε ο Αντώνης Σαμαράς και τόνισε πως η πρωτοβουλία για το ποιος θα είναι ο νέος πρωθυπουργός ανήκει στην κυβερνητική πλειοψηφία.

«Πολλοί φαίνεται ότι θα το ήθελαν, αλλά η ΝΔ δεν θα γίνει μέρος του προβλήματος. Εμείς είμαστε βαθιά προσηλωμένοι στο Σύνταγμα», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΝΔ και ξεκαθάρισε ότι πρόβλημά του, δεν είναι τα πρόσωπα.

«Εμένα, το πρόβλημά μου δεν είναι τα πρόσωπα, είναι να ξεμπλοκάρει επιτέλους η 6η δόση, η δανειακή σύμβαση, να αποκτήσει ο τόπος κυβέρνηση, ιδιαίτερα σε αυτή την ώρα των διεθνών κρίσιμων στιγμών, των αναταράξεων δυστυχώς που περνούν οι διεθνείς αγορές, ώστε να φτάσουμε σε αυτό που είναι το μεγάλο ποθούμενο όλων των Ελλήνων, αλλά και δικό μας, τις εκλογές στις οποίες θα μπορέσει να μιλήσει ο μόνος που δικαιούται να μιλήσει και που ζητούμε να μιλήσει και που είναι ο ελληνικός λαός», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βύθισαν τον τόπο στο χάος της ακυβερνησίας – Παραιτήθηκε η κυβέρνηση αλλά δεν συμφώνησαν για τη νέα!

Ξανά στο προσκήνιο ο Παπαδήμος για πρωθυπουργός

Ο Παπούλιας έπεισε τον Καρατζαφέρη να πάει στη σύσκεψη

Δραματικές στιγμές για την πατρίδα – Ούτε σήμερα έβγαλαν κυβέρνηση

ΝΔ: “Δεν μας έγινε ποτέ πρόταση για τον Λ. Παπαδήμο”

Ξανά στο προσκήνιο ο Παπαδήμος για πρωθυπουργός

Κίνημα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κατά Πετσάλνικου!

Στο διάγγελμα υπονόησε Πετσάλνικο

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε