Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Σαμαράς: “Το θέμα ηγεσίας έκλεισε” – Ντόρα: “Σωωώπα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαμαράς: “Το θέμα ηγεσίας έκλεισε” – Ντόρα: “Σωωώπα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο ξένοι! Όταν ο Αντώνης Σαμαράς έλεγε πως το θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία έχει κλείσει, η Ντόρα Μπακογιάννη φαίνεται στο βίντεο να ειρωνεύεται τον πρώην πρωθυπουργό!

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος απέκλειε κάθε ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας.

Εκείνη την ώρα, η συντριπτική πλειοψηφία των παρευρισκομένων ξέσπασε σε χειροκροτήματα, με… εξαίρεση την πρώτη σειρά!

Εκεί που κάθονταν μεταξύ άλλων οι Νικήτας Κακλαμάνης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, οι οποίοι δεν χειροκρότησαν.

Ωστόσο, εκείνη που δεν έμεινε απλά… απαθής αλλά έδειξε την ξεκάθαρη δυσαρέσκειά της, ήταν η πάλαι ποτέ αντίπαλος του Αντώνη Σαμαρά για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Αντώνης Σαμαράς, λοιπόν, είπε τα εξής: “Θέμα αρχηγού της παράταξης έθεσε εγώ ο ίδιος, στην προχθεσινή κοινοβουλευτική μας ομάδας, εξηγώντας ότι δεν είμαι παντρεμένος με την θέση μου, αλλά και ότι θα μου ήταν αδιανόητο αυτή την ώρα, σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές, να εγκαταλείψω την μάχη της παράταξης. Εξήγησα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ επιζήμιο για την παράταξη, αλλά κάλεσα έντιμα και καθαρά, όποιον είχε αντίθετη γνώμη να θέσει το θέμα ανοιχτά και να κινήσει τις καταστατικές διαδικασίες. Κανείς δεν το έθεσε και το θέμα έκλεισε”.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή, μέσα σε αποθέωση για τον τέως πρωθυπουργό, η Ντόρα Μπακογιάννη φαίνεται ξεκάθαρα να λέει μονάχα μία λέξη: “σώπα”!

Δείτε το βίντεο:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε