Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σαμαράς: «Χειροκρότημα για την κυβέρνηση η αποχή από τις εκλογές»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με επίθεση στην κυβέρνηση κυρίως όσον αφορά στην ανάπτυξη, ο Αντώνης Σαμαράς ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη δυτική Αττική, ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

Από τον Ασπρόπυργο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δε λαμβάνει μέτρα που να βοηθήσουν στην ανάπτυξη και την τόνωση της οικονομίας και επανέλαβε πως το κόμμα του έχει καταθέσει συγκεκριμένες και ουσιαστικές προτάσεις για την ταχύτερη έξοδο από την κρίση.

«Είμαστε το κόμμα της ανάπτυξης», δήλωσε χαρακτηριστικά,εκφράζοντας την ανησυχία του, γιατί, όπως είπε, υπάρχει μια εικόνα πως ο καθένας σκέφτεται αν αυτός ο τόπος έχει μέλλον. «Η κυβέρνηση έχει επιλέξει το δρόμο της οικονομικής ασφυξίας και είναι αδιανόητο σήμερα που στενάζει ο κόσμος, κάποια σχέδια της κυβέρνησης να μένουν στα συρτάρια των υπουργών», τόνισε.

Επανέφερε δε το δίλημμα των εκλογών του Νοεμβρίου, εκφράζοντας για πρώτη φορά δημόσια την έκκληση να μην υπάρξει αποχή. «Αν υπάρχει αποχή στις εκλογές, ή αν υπάρξουν επιλογές στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, θα υπάρξουν χειρότερα μέτρα, γιατί η κυβέρνηση θα το εκλάβει ως χειροκρότημα».

Στα Μέγαρα ο αρχηγός της ΝΔ, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Βασίλη Κικίλια, επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου για τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ι. Μαρινάκη και περπάτησε στην αγορά της πόλης. Συζήτησε με καταστηματάρχες και κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στη δε κεντρική πλατεία κάθισε σε καφετέρια και συνομίλησε για αρκετή ώρα με νέους της πόλης των Μεγάρων.

Είχε προηγηθεί επίσκεψή του στην Ελευσίνα, όπου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δήμαρχο Γ. Κοντούλη, επισκέφθηκε κι εκεί καταστήματα και επιχειρήσεις.

Ο αρχηγός της ΝΔ θα συνεχίσει τις περιοδείες του σε περιοχές της Αττικής και της Ελλάδας, ενώ ήδη ετοιμάζεται για περιοδεία στο νομό Θεσσαλίας.

«Στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο εγκλωβισμός των πολιτών στο ψευτοδίλημμα «ναι ή όχι στο μνημόνιο», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε