Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σε δανεικό… μπαλκόνι η φωτογράφιση Βαρουφάκη στο Paris Match

Φωτογραφία Instagram/parismatch_magazine
Φωτογραφία Instagram/parismatch_magazine

Πόσα ακόμα δεν θα ακούσουμε για την περιβόητη φωτογράφιση του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου για το Paris Match. Τώρα αποκαλύπτεται πως το… μπαλκόνι με θέα την Ακρόπολη δεν ήταν δικό τους!

Ήταν το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου και ανήκει στους γονείς της Δανάης Στράτου.

Το… παρασκήνιο της φωτογράφισης και την ιστορία του μπαλκονιού όπου φωτογραφήθηκαν ο υπουργός Οικονομικών με τη σύζυγό του στην αγκαλιά του ξετυλίγει η Espresso.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου, μέχρι να μετακομίσουν σε μεγαλύτερο διαμέρισμα στην πλατεία Μαβίλη έμεναν στον πρώτο όροφο του κτιρίου στην οδό Χατζηχρήστου στου Μακρυγιάννη.
Το αρχοντικό, η πρόσοψη του οποίου “βλέπει” στον Ιερό Βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης ανήκει στη μητέρα της Δανάης Στράτου, τη γνωστή γλύπτρια Ελένη Πόταγα – Στράτου, η οποία συνεχίζει να μένει στον τελευταίο όροφο μαζί με τον σύζυγό της Φαίδωνα Στράτου.

Εκτός από τον υπουργό και τη σύζυγό του που έμεναν στον πρώτο όροφο, ο οποίος όμως έχει περιορισμένη θέα στην Ακρόπολη, στο οίκημα μένει μια από τις αδερφές της κας Στράτου, ενώ ένα διαμέρισμα στην πίσω πλευρά ενοικιάζεται σε νεαρό ζευγάρι.

Το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, λοιπόν, έχει μπροστά του την πίσω πλευρά του Μουσείου της Ακρόπολης και άρα ο Ιερός Βράχος δεν φαίνεται… καλά για φωτογράφιση.

Έτσι, φαίνεται πως για την φωτογράφιση του Paris Match χρειάστηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου να… δανειστούν το μπαλκόνι των πεθερικών του υπουργού! Αυτό αποφασίστηκε μετά από μίνι ξενάγηση του φωτογράφου του γαλλικού περιοδικού στους χώρους του αρχοντικού. Οι εσωτερικές φωτογραφίας τραβήχτηκαν στο σπίτι όπου διέμεναν Γιάνης Βαρουφάκης και Δανάη Στράτου αλλά οι εξωτερικές από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Φωτογραφία: Εφημερίδα Espresso

Όσο για τις φωτογραφίες όπου ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του απολαμβάνουν το γεύμα με θαλασσινά έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, στους πάνω ορόφους, πιθανότητα στην ταράτσα του σπιτιού που είναι κοινή για όλη την οικογένεια Στράτου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε