Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΣΕΒ: Ο ΣΥΡΙΖΑ να αποδείξει ότι μπορεί

ΣΕΒ: Ο ΣΥΡΙΖΑ να αποδείξει ότι μπορεί

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δημοκρατική υποχρέωση να αποδείξει στο λαό ότι οι θέσεις του μπορούν να έχουν ρεαλιστική εφαρμογή, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δ. Δασκαλόπουλος.

Ο Δ.Δασκαλόπουλος τονίζει ότι η Αριστερά δεν ενισχύθηκε συνολικά και δεν αποτελεί κοινωνική πλειοψηφία, ενώ προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙZA είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών αλλά «αποτελεί μία συσσωμάτωση ψήφου οργής, ψηφοφόρων χωρίς ομοιογενή ιδεολογική ταυτότητα».
Και για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή αναφέρει στο ΑΜΠΕ , ότι οφείλεται μεταξύ άλλων σε όσους ενθάρρυναν τις εκδηλώσεις δημόσιου τραμπουκισμού ως έκφραση «λαϊκής αντίστασης».

Σε ερώτηση για πιθανή συμμετοχή του στο νέο πολιτικό σκηνικό, που ο ίδιος θεωρεί απαραίτητο, προκειμένου να υπάρξει λύση στο οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα της χώρας, απαντά: «Δεν τρέφω κομματικές φιλοδοξίες. Διακατέχομαι, όμως, από εθνική αγωνία».

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ σημειώνει, επίσης, ότι οι στόχοι του μνημονίου μπορούν να επιτευχθούν χωρίς άλλες περικοπές και χαράτσια, αλλά με ένα τολμηρό πρόγραμμα οικονομικής απελευθέρωσης.

Διαβάστε επίσης :

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε