Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Σία Κοσιώνη κατά Νίκου Κοτζιά για Ερντογάν: Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία

Σία Κοσιώνη Κοτζιάς Ερντογάν

Τα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για τη συνέντευξη Ερντογάν στον ΣΚΑΙ προκάλεσαν αίσθηση. Η Σία Κοσιώνη, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του σταθμού, με ένα post της στο Facebook “απαντά” στον υπουργό.

Η Σία Κοσιώνη θέλησε να υπερασπιστεί τόσο το κανάλι στο οποίο εργάζεται όσο και τον Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος πήρε τη συνέντευξη από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγο πριν έρθει στην Αθήνα ο Τούρκος πρόεδρος. Σε εκείνον άλλωστε ουσιαστικά αναφέρθηκε ο Νίκος Κοτζιάς με όσα είπε στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας στη Βουλή.

Σία Κοσιώνη: Αν εργαζόμουν στο ΑΠΕ…

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ έγραψε αρχικά πως αν εργαζόταν στο ΑΠΕ, θα ένιωθε βαρύτατα θιγμένη απ’ όσα δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς.

«Ποιος είπε στον κ. Κοτζιά ότι αν τη συνέντευξη Ερντογαν την είχε κάνει δημοσιογράφος του ΑΠΕ δε θα ρωτούσε για το θέμα της Συνθήκης της Λωζάνης», συνέχισε.

Και έγινε ακόμη πιο σκληρή, αφήνοντας αιχμές. «Παραδέχεται λοιπόν δημοσίως ο Έλληνας ΥΠΕΞ ότι η κυβέρνηση θα «φρόντιζε» τι να ρωτήσει και τι όχι ο συνάδελφος;».

«Θέλω να πιστεύω ότι του ξέφυγε του κυρίου Κοτζιά. Άλλωστε αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία», κατέληξε το post της.

Δείτε τι έγραψε η Σία Κοσιώνη

Τι είπε ο Νίκος Κοτζιάς στη Βουλή

Μιλώντας, το απόγευμα της Πέμπτης (14.12.2017) στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, ο Νίκος Κοτζιάς έκανε μια αποτίμηση της επίσκεψης Ερντογάν στην Ελλάδα.

Και θέλησε να απαντήσει στη σκληρή κριτική που δέχτηκε για την προετοιμασία του Τούρκου προέδρου.

Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του, αναφέρθηκε και στη συνέντευξη Ερντογάν στον ΣΚΑΙ. Είπε: «Το μόνο πράγμα που άλλαξε ήταν ότι είχε να δώσει συνέντευξη στο ΑΠΕ και την έδωσε στο ΣΚΑΪ. Όπως ομολόγησε, τον μετέπεισε ο διευθυντής ενημέρωσης και εκεί άλλαξε η συμφωνία… Ποιος άνοιξε το θέμα της Λωζάννης εκεί; Ποιος επέμενε συνέχεια και δεν του έφτανε η πρώτη απάντηση; Αυτοί, οι οποίοι άλλαξαν τη συνέντευξη του προέδρου».

Δείτε τι είπε ο Νίκος Κοτζιάς

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις