Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σήμερα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Καρπενησίου ο Κώστας Μπακογιάννης

Την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Καρπενησίου αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης,

Ο Κώστας Μπακογιάννης, γιος του Παύλου και της Ντόρας Μπακογιάννη, αναμένεται να ανακοινώσει, σήμερα στις 8.00 το βράδυ, από το δημαρχείο του Προυσσού στην Ευρυτανία, την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καρπενησίου.
 
Η επιλογή της μέρας, αλλά και ο χρόνος της ανακοίνωσης, έχουν συμβολικό χαρακτήρα για τους Ευρυτάνες, αφού η ανακοίνωση θα γίνει λίγο μετά τον Μεγάλο Εσπερινό για την γιορτή του Μοναστηριού της Παναγίας Προυσιώτισσας.
 
Ο Κώστας Μπακογιάννης σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της ανακοίνωσης θα έχει δίπλα του τόσο τη μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και το νομάρχη Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργο που θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Θανάση Χειμάρα που υποστηρίζεται από τη ΝΔ ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης.
 
Στο μεταξύ, ο πρώην Υπουργός της ΝΔ, βουλευτής Φθιώτιδας Θανάσης Γιαννόπουλος αποφεύγει να κάνει γνωστές τις προθέσεις του και όπως έχει πει: «θα μιλήσει στις 13 Σεπτεμβρίου στη Βουλή με την έναρξη του τρίτου τμήματος στο οποίο συμμετέχει».
 
Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν θα βρεθεί στον Προυσσό της Ευρυτανίας κατά την ώρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη.
 
Ο ίδιος ο Θανάσης Γιαννόπουλος βρίσκεται στο χωριό του στο Περίβλεπτό της Δυτικής Φθιώτιδας.
 
 
Διαβάστε επίσης:
 

Γαλάζια μπαϊράκια στη μισή χώρα – Αυξάνονται οι αντάρτες στη ΝΔ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε