Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκάνδαλο εκατομμυρίων καταγγέλλει το ΛΑΟΣ για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Σκάνδαλο εκατομμυρίων καταγγέλλει το ΛΑΟΣ για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Απαντώντας ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεσμεύτηκε ότι τα στοιχεία του Γιώργου Καρατζαφέρη θα τα παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μίζες εκατομμυρίων ευρώ από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά προς εταιρίες και συμβούλους στο εξωτερικό που τελικά μέσω λογαριασμών στην Ελβετία κατέληγαν σε άνθρωπο που εδρεύει στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κατήγγειλε κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, παρέχοντας τα σχετικά στοιχεία στον Υπ. Άμυνας.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκτίμησε δε, ότι όταν πρόκειται για μίζες εκατομμυρίων αυτές δεν πάνε σε υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά πίσω κρύβονται πολιτικά πρόσωπα και ζήτησε από τον Υπ. Άμυνας να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση.

Απαντώντας ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεσμεύτηκε ότι τα στοιχεία του Γιώργου Καρατζαφέρη θα τα παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα όπως έκανε ήδη ο ίδιος με ό,τι στοιχεία διαθέτει.

Πρόσθεσε επίσης ότι παράλληλα με τη δικαστική έρευνα και η υπηρεσία ειδικών ελέγχων προβαίνει σε ελέγχους από τους οποίους δεν θα διαφύγει κανείς. Η δικαιοσύνη – είπε ο Υπουργός- δεν θα σταματήσει ούτε σε πολιτικά πρόσωπα ούτε πουθενά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε