Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Σκληρή απάντηση Μιχελάκη στον Βενιζέλο

Σκληρή απάντηση Μιχελάκη στον Βενιζέλο

 Με μία σκληρή ανακοίνωση απάντησε η ΝΔ στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου και στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης κάνει λόγο για “ύβρεις του κ. Βενιζέλου” και προσθέτει ότι “οι προσωπικές του αποτυχίες δεν υπερκαλύπτονται, ούτε από την απίστευτη φλυαρία, ούτε από τις ύβρεις του».

Ο κ. Μιχελάκης υποστηρίζει ότι ο υπουργός Οικονομικών προσπαθεί να χρεώσει στον πρόεδρο της ΝΔ την προσωπική του αποτυχία και την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Ειδικότερα αναφέρει:

«Ο υπουργός Οικονομικών έκρινε, για μιαν ακόμα φορά, σκόπιμο να κατακρίνει τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, για τα αδιέξοδα της δικής του πολιτικής, για τις διαψεύσεις των δικών του δηλώσεων, για τα αλλεπάλληλα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνησή του, πολύ πέρα από τα όρια αντοχής του Ελληνικού λαού. Και γιατί τον κατέκρινε; Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς διαφώνησε με την πολιτική αυτή. Γιατί εγκαίρως υπογράμμισε ότι η πολιτική αυτή δημιουργεί ύφεση, που υπονομεύει την ίδια την αποτελεσματικότητά της”.

Ο κ. Μιχελάκης αναφέρει ακόμη ότι με τις σημερινές του δηλώσεις, ο κ. Βενιζέλος “παραδέχθηκε ότι όλοι οι στόχοι για φέτος, για το 2011, έπεσαν έξω, ενώ ήδη αναθεωρούνται προς το χειρότερο όλοι οι στόχοι για την επόμενη χρονιά, για το 2012. Και ποιος φταίει γι’ αυτό το Βατερλώ; Αυτός που διαφώνησε εξ αρχής. Ο Αντώνης Σαμαράς; Δεν καταλαβαίνουμε τον κ. Βενιζέλο. Και δεν θα τον παρακολουθήσουμε”.

Κλείνοντας ο κ. Μιχελάκης αναφέρει ότι “αν το Πρόγραμμα επιτύγχανε, την επιτυχία του θα την πιστωνόταν ολόκληρη η Κυβέρνηση. Τώρα που το πρόγραμμα αποτυγχάνει, την αποτυχία του προσπαθούν να τη χρεώσουν στον Αντώνη Σαμαρά, που διαφώνησε εξ αρχής και έκανε το λάθος να τους προειδοποιήσει γι΄ αυτό. Για όλα φταίνε οι άλλοι, κατά την κυβερνητική προπαγάνδα. Για τίποτα οι ίδιοι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βενιζέλος: “Λεφτά υπάρχουν” έως τα μέσα Νοεμβρίου – Δεν χρειάζονται άλλα μέτρα”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε