Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

“Σκοντάφτει” ο Βενιζέλος στο όχι του Κουβέλη για να δουν τη Μέρκελ

“Σκοντάφτει” ο Βενιζέλος στο όχι του Κουβέλη για να δουν τη Μέρκελ

Μυστήριο αποτελεί μέχρι αυτή την ώρα το εάν τελικά στο δείπνο με τον έλληνα πρωθυπουργό και τη γερμανίδα καγκελάριο, θα παραβρεθούν και οι άλλοι δύο κυβερνητικοί εταίροι, κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το πρωθυπουργικό γραφείο υπήρξε τηλεφώνημα στον κ. Κουβέλη όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εάν θα ήθελε να συμμετάσχει στο δείπνο με την κα Μέρκελ.

Ο κ. Κουβέλης αρνήθηκε να μετάσχει, λέγοντας στον πρωθυπουργό πως η χώρα έχει πρωθυπουργό και τον εξουσιοδότησε να αναφέρει στη γερμανίδα καγκελάριο και τις δικές του θέσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Βενιζέλος που θέλει να μετάσχει και μάλιστα το ζήτησε δημοσίως σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση, τηλεφώνησε στον κ. Κουβέλη προκειμένου να τον μεταπείσει. Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατόν και έτσι ο κ. Βενιζέλος είναι άγνωστο τελικά εάν θα μετέχει.

Από την πλευρά του το Μαξίμου είναι προβληματισμένο, καθώς μετά την άρνηση του κ. Κουβέλη θεωρεί πως δεν μπορεί να συμμετέχει στο δείπνο και ο κ. Βενιζέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένα προς ένα θα παρουσιάσει τα μέτρα στην Μέρκελ ο Σαμαράς – “Φρούριο” η Αθήνα την Τρίτη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε