Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σκουρλέτης: Επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Σαμαράς έχει ακροδεξιούς συμβούλους

Σκουρλέτης: Επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Σαμαράς έχει ακροδεξιούς συμβούλους

Για «προσωπικές στοχοποιήσεις των πολιτικών του αντιπάλων», κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας σε δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για τις τελευταίες εμπρηστικές επιθέσεις.

«Το θράσος του ΣΥΡΙΖΑ και οι προσωπικές στοχοποιήσεις των πολιτικών του αντιπάλων έχουν σταματήσει πια να μας εκπλήσσουν. Είναι απορίας άξιον πάντως γιατί τούς είναι τόσο δύσκολο να αποκηρύξουν κάθε μορφή βίας» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Νωρίτερα, ο Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επέκρινε την κυβέρνηση για τις επιθέσεις της στον ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχει ακροδεξιούς συμβούλους. Όταν ρωτήθηκε ποιους εννοεί, ανέφερε τους κ. κ. Φ. Κρανιδιώτη και Χρ. Λαζαρίδη.

«Θεωρώ απαράδεκτες τις συνεχείς δηλώσεις του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, του κυβερνητικού εκπροσώπου, οι οποίοι μιλάνε για κουκουλοφόρους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Βενιζέλο που χθες είπε ότι έχει φλερτ ο ΣΥΡΙΖΑ με τη βία. Αυτά είναι επικίνδυνες απόψεις, είναι ακραίες απόψεις, υπονομεύουν τη δημοκρατία. Ιστορικά υπήρξαν φαινόμενα παρακρατικής βίας στην Ελλάδα, με την οποία δεν είχε σχέση η αριστερά» ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης και προσέθεσε:

«Οφείλουμε λοιπόν να ψάξουμε σ΄αυτή την πολύ περίεργη και ύποπτη συγκυρία των τελευταίων ημερών, να κοιτάξουμε προς όλες τις κατευθύνσεις για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παπαρήγα: Αστείος ο τσακωμός ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Καταδίκη από ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αιχμές για παρακρατικούς πίσω από την επίθεση στη ΝΔ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε