Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σκουρλέτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ματαιώσει την επίσκεψη στις Σκουριές

Σκουρλέτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ματαιώσει την επίσκεψη στις Σκουριές

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως κατά της επένδυσης στις Σκουριές Χαλκιδικής κι αν γίνει κυβέρνηση θα την ακυρώσει, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ.Σκουρλέτης έκανε λόγο για «αργό θάνατο» των κατοίκων με την επίμαχη επένδυση, διευκρινίζοντας πάντως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος με την επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας Hellas Gold στις Σκουριές.

Ερωτηθείς για τα χθεσινά επεισόδια στην Ιερισσό, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «βγήκε με ύφος μάγκα στη Βουλή ο πρωθυπουργός και ενθάρρυνε τους αστυνομικούς», αναφερόμενος στις πρόσφατες αναφορές του κ.Σαμαρά στη Βουλή.

«Συνειδητοποιούμε τι είπε ο πρωθυπουργός με όσα έγιναν χθες. Ότι θα προχωρήσει με κάθε τρόπο η επένδυση στη Χαλκιδική. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Η ΕΛΑΣ να λειτουργεί με σεβασμό στους νόμους για να είναι αποδεκτή. Να αλλάξει τρόπο λειτουργίας» υπογράμμισε ο Πάνος Σκουρλέτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γίνεται τελικά η σύσκεψη για την Ιερισσό και τα μεταλλεία – Στον εισαγγελέα οι 4 συλληφθέντες στην Ιερισσό

Ματαιώνεται η σύσκεψη που κάλεσε ο εισαγγελέας για την Ιερισσό – Τέσσερις συλλήψεις έκανε η αστυνομία

Νύχτα τρόμου στην Ιερισσό – “Έπνιξαν” ένα χωριό στα χημικά! – Συγκλονιστικό βίντεο!

Επεισόδια στην Ιερισσό Χαλκιδικής – Οι κάτοικοι δεν αποχωρούν – Δακρυγόνα και οδοφράγματα για τα μεταλλεία στις Σκουριές

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

”Πόλεμος” στις Σκουριές Χαλκιδικής – Δακρυγόνα σε σχολείο και πετροπόλεμος γύρω από αστυνομικό τμήμα – Προσαγωγές και συλλήψεις

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε