Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Στα μπλόκα των αγροτών ο Α. Τσίπρας

Στα μπλόκα των αγροτών ο Α. Τσίπρας

Στη Λαμία και τη Λάρισα στα μπλόκα που έχουν στήσει οι αγρότες θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας

Στις 11:30 το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα επισκεφθεί το μπλόκο στη Λαμία και στις 13.00 το μπλόκο στη Νίκαια της Λάρισας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται μπλόκο των αγροτών καθώς πριν 10 ημέρες είχε βρεθεί στο Ορχομενό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει τους τόνους σε ό,τι αφορά στους αγρότες με τον τομεάρχη του κόμματος Βαγγέλη Αποστόλου, να καταδικάζει χθες «την προκλητική επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων» όταν αγρότες επιχείρησαν να καταλάβουν το οδόστρωμα την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του χωριού Ανθήλη.

Την ίδια ώρα, παρότι ο κύριος όγκος των αγροτών παραμένει σταθερός στα μπλόκα, οι αγρότες από το μπλόκο στον κόμβο της Κουλούρας, επί της Εγνατίας οδού, αποφάσισαν να επιστρέψουν στα χωράφια τους, μετά από είκοσι μέρες κινητοποιήσεων.

«Αν δεν ψεκάσουμε τώρα, θα χάσουμε την παραγωγή της νέας χρονιάς», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών, ροδακινοπαραγωγός, Κώστας Λιολιόπουλος, διευκρινίζοντας ότι «συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών και συντασσόμαστε στα δίκαια αιτήματα του κλάδου».

Διαβάστε επίσης:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε