Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Στα ύψη η Χρυσή Αυγή όπου ψήφισαν αστυνομικοί;

Στα ύψη η Χρυσή Αυγή όπου ψήφισαν αστυνομικοί;

Ένα εντυπωσιακό στοιχεί έρχεται στο φως μετά την ανάλυση των αποτελεσμάτων. Σε κάποια τμήματα στα οποία ψηφίζουν χιλιάδες αστυνομικοί με ειδικούς καταλόγους

καθώς αυτά βρίσκονται κοντά στα κεντρικά της αστυνομίας τα ποσοστά που πήρε η Χρυσή Αυγή είναι μεγαλύτερα και από αυτά περιοχών όπου θεωρητικά έχει μεγαλύτερο έρεισμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία η Χρυσή Αυγή ήρθε ουσιαστικά πρώτο κόμμα στα εκλογικά τμήματα από το 806 ως το 816 στους Αμπελόκηπους, κοντά δηλαδή στη ΓΑΔΑ, όπου είναι εγγεγραμμένοι χιλιάδες αστυνομικοί με ποσοστό από 19% ως και 24%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το “Βήμα” το ποσοστό αυτό ξεπερνάει ακόμη και περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας και η Κυψέλη όπου η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε ποσοστά που δεν ξεπέρασαν το 18& παρά την ισχυρή της παρουσία εκεί.

Στα τμήματα όπου ψήφισαν περίπου 5.000 αστυνομικοί η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτο κόμμα και το ποσοστό της κυμαίνεται από 18,64% (στο 813ο εκλογικό τμήμα) έως 23,67% (στο 816ο εκλογικό τμήμα). Επιπλέον η «Χρυσή Αυγή» έλαβε ποσοστά 23,08% στο 811ο εκλογικό τμήμα, 22,7% στο 808ο εκλογικό τμήμα και 22,2 στο 806ο.

Σε τέσσερα αστυνομικά τμήματα της Καισαριανής, που βρίσκονται δίπλα στην έδρα των ΜΑΤ, η Χρυσή Αυγή είχε ποσοστό από 13 έως 19%, την ώρα που στα υπόλοιπα τμήματα της περιοχής συγκέντρωσε ποσοστό από 7% ως 10%.

Διαβάστε επίσης:
Η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτεται στον Νίκο Ευάγγελατο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε