Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Στεφανόπουλος: «Παπανδρέου-Σαμαράς γελοιοποίησαν τον τόπο»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κατάντημα χαρακτήρισε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος το αλαλούμ των προηγούμενων ημερών για το ποιος θα είναι ο νέος πρωθυπουργός της χώρας.

Ο κ. Στεφανόπουλος είπε ότι το γεγονός πως τελικά είναι ο Λουκάς Παπαδήμος ο νέος πρωθυπουργός της χώρας «είναι το μόνο ευχάριστο σε αυτή την υπόθεση, που έχει γελοιοποιήσει τους πάντες».

Και κατηγόρησε τον απερχόμενο πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες έχουν « του πάντες. Έχουν γελοιοποιήσει τους ίδιους, τον τόπο. Τι άλλο να πω; Πέντε μέρες για να πουν ένα όνομα. Γελοιοποίηση πλήρης. Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε φτάσει σε αυτό το κατάντημα. Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε υποψηφίους κυβερνήτες αυτά τα πρόσωπα».

«Έπρεπε να αποφασίσουν αμέσως τον κ. Παπαδήμο, ο οποίος είναι ο καλύτερος από τους υποψηφίους», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Και κάλεσε τον νέο πρωθυπουργό «να μη βάλει άλλους φόρους» γιατί «ο λαός υποφέρει και δεν αντέχει άλλο». Δεν έκρυψε δε ότι «δεν είμαι αισιόδοξος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Λ.Παπαδήμος είναι και επισήμως ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας – Θα πάρει και μέτρα αν χρειαστεί – Μένει ο Βενιζέλος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε