Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Στενό… μαρκάρισμα στον Χρυσοχοΐδη να μην είναι υπόψηφιος

Στενό… μαρκάρισμα στον Χρυσοχοΐδη να μην είναι υπόψηφιος

Απανωτές συναντήσεις Λοβέρδου και Βενιζέλου με τον Μ. Χρυσοχοϊδη ώστε να πειστεί να αποσύρει την υποψηφιότητα του και έτσι όπως αποκάλυψε από το πρωί το newsit ο Ευάγγελος Βενιζέλος να είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Πυρετός διαβουλεύσεων  επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, με φόντο την κούρσα της διαδοχής.

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρόεδρο του κινήματο, με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο. Το τηλεφώνημα έγινε μόλις ένα εικοσιτετράωρο μετά την δημόσια  δήλωση του υπουργού Υγείας ότι θα συμπορευθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για την προεδρία του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιπποκράτους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε και με άλλα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Όπως έγινε επίσης γνωστό Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχουν συνάντηση το πρωί της Πέμπτης στις 11, στην Βουλή. Αν και οι πληροφορίες από το ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο ότι η συνάντηση γίνεται με θέμα την δανειακή σύμβαση το σίγουρο είναι πως θα συζητηθούν και…άλλα θέματα!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως αργά το απόγευμα υπήρξε συνάντηση του Ανδρέα Λοβέρδου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στο γραφείο του κ.Λοβέρδου στο υπουργείο Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναγιωτακόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός σας»

Μοναδικός υποψήφιος αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος;

Ο Ραγκούσης απάντησε σε Λοβέρδο και Βενιζέλο μέσω Twitter

Λοβέρδος: “Στηρίζω τον Βενιζέλο για Πρόεδρο!”

Eκλογές στις 8 Απριλίου με υποψήφιο πρωθυπουργό τον Βενιζέλο;


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε