Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στενός συνεργάτης του Σαμαρά: “Είμαι στη λίστα αλλά ο λογαριασμός είναι ενός πελάτη μου”

Στενός συνεργάτης του Σαμαρά: “Είμαι στη λίστα αλλά ο λογαριασμός είναι ενός πελάτη μου”

Μετά τη σφοδρή επίθεση τουΣΥΡΙΖΑ κατά της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ και τις καταγγελίες πως η κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει την εμπλοκή του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Σταύρου Παπασταύρου, ήρθε η οργισμένη απάντηση του ίδιου.

Ο κ. Σταύρος Παπασταύρος ο οποίος είναι προϊστάμενος του γραφείου Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνών Σχέσεων Γραμματείας πρωθυπουργού, δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με φαντασιώσεις για λογαριασμούς 550 εκατομμυρίων ευρώ, με Siemens, C4I, Κατάρ κτλ.

Ωστόσο, ο κ. Παπασταύρου παραδέχεται ότι το όνομά του υπάρχει στη λίστα Λαγκάρντ λόγω ενός εταιρικού λογαριασμού που δεν ανήκει στον ίδιο, αλλά σε έναν επιχειρηματία που ήταν πελάτης του, κάτι που όπως ισχυρίζεται το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο πελάτης του.

Ο κ. Παπασταύρου με αφορμή τις βολές που δέχεται από την αξιωματική αντιπολίτευση επανέλαβε πως ήταν δικηγόρος διεθνούς επενδυτικής εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό.

Επιτίθεται μάλιστα με σφοδρότητα στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως το μόνο θέμα που υπάρχει είναι θέμα πολιτικού αμοραλισμού του ΣΥΡΙΖΑ, “που πιστεύει ότι η πολιτική ασκείται με ψεύτικες κατηγορίες και κύματα λάσπης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΡΙΖΑ: Δημιουργούν τεχνητές εντάσεις για να κρύψουν εμπλοκή συνεργάτη του πρωθυπουργού!

Μαρκογιαννάκης για Ζωή: “Μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου κάθε φορά που μιλάει”

Νέες αντιφάσεις από τον βοηθό του Παπακωνσταντίνου για την λίστα Λαγκάρντ

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Προανακριτική

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε