Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Στενός συνεργάτης Βενιζέλου: Μπορεί να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ ή να αλλάξει ο πρωθυπουργός

Στενός συνεργάτης Βενιζέλου: Μπορεί να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ ή να αλλάξει ο πρωθυπουργός

Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την κυβέρνηση συνεργασίας το ΠΑΣΟΚ, μετά τη λήψη των μέτρων, αφήνει ο υπεύθυνος επικοινωνιακού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δατσέρης.

Ο κ. Δατσέρης, ένας απο τους πιο στενούς συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real τα άφησε όλα ανοικτά: να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ απο την κυβέρνηση μετά τη λήψη των μέτρων ή να συμμετέχει πιο ενεργά. Παράλληλα έθεσε και θέμα αλλαγής πρωθυπουργού.

“Το τι θα συμβεί στην κυβερνητική πλειοψηφία είναι ό,τι προβλέπει το Σύνταγμα και αναλόγως των αναγκών της συγκυρίας. Μπορεί δηλαδή να μετάσχουν στο μέλλον οι Αρχηγοί των κομμάτων και οι τρεις, μπορεί να συμμετέχει μόνο ένα κόμμα και να το στηρίζουν τα υπόλοιπα, μπορεί να κάνει δομικό ανασχηματισμό, μπορεί να αλλάξει Πρωθυπουργό.

Ό,τι λέει το Σύνταγμα για τη δυνατότητα μιας πλειοψηφίας, ανάλογα με τις ανάγκες” είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Η περίοδος της συγκεκριμένης συμμετοχής και εξέλιξης αφορά την περίοδο της διαπραγμάτευσης για τα μέτρα και την εξέλιξη του προγράμματος και την εκταμίευση της τελικής δόσης, η οποία τελειώνει περίπου τέλος Οκτωβρίου – αρχές Νοεμβρίου”.

Διαβάστε

Τεστ… συσπείρωσης η «3η Σεπτέμβρη» για το ΠΑΣΟΚ

“Δώρο” Μαρκόπουλου για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ!

Μόνος του ο Βενιζέλος στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε