Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στην Δημοκρατική Συμμαχία προσχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Κοντογιάννης

Ο βουλευτής Ηλείας δήλωσε ότι είναι περίοδος που η χώρα χρειάζεται εθνική συνεννόηση και όραμα για το αύριο, ώστε να συγκροτηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τη συγκρότηση εθνικού μετώπου.

«Ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου ενώνω τη φωνή μου με αυτήν της Δημοκρατικής Συμμαχίας, που ως βασική αρχή έχει την έναρξη διαλόγου ουσίας για να διαμορφωθεί ένα νέο Εθνικό Σύμφωνο Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης», σημείωσε, διαβεβαιώνοντας πως ως βουλευτής Ηλείας θα συνεχίσει να μάχεται για τα συμφέροντα του νομού του, χωρίς να υπολογίζει το οποιοδήποτε πολιτικό προσωπικό κόστος.

Διευκρίνισε εξάλλου ότι αυτή η επιλογή του δεν σημαίνει ότι απεμπολεί «τους αγώνες που από μικρό παιδί έδωσα για τη ΝΔ, ούτε τις αρχές και τις αξίες μου για μια μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη».

«Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά και με θετική σκέψη. Πρέπει να συμμαχήσουμε για το αύριο, αφήνοντας πίσω το κακό χθες», καταλήγει στη δήλωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοντογιάννης είναι ο τέταρτος κατά σειρά βουλευτής που προσχωρεί στο κόμμα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, το οποίο συνολικά αριθμεί πέντε βουλευτές.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε