Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Στην Κέρκυρα ο Κώστας Καραμανλής – Η ερώτηση πολιτών που δεν απάντησε [pic]

Κώστας Καραμανλής
Πηγή φωτογραφίας: Secret - Παραπολιτικά

Την Κέρκυρα επισκέφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Κώστας Καραμανλής, για ένα… χαλαρό διήμερο.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, συνάντηση παλιούς φίλους του, αλλά και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κώστας Καραμανλής έκανε χαλαρές βόλτες στο Λιστόν, όπου μίλησε με πολίτες. Μάλιστα, ορισμένοι που τον σταμάτησαν, τον ρώτησαν “γιατί δεν μιλάει”. Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός δεν απάντησε, απλώς τους χτύπησε την πλάτη, χαμογελώντας.

Επίσης, ο Κώστας Καραμανλής δεν παρέλειψε να επισκεφθεί την Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας και την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Νεκτάριος.

Πεζοπορία και μπάνιο

Το πρόγραμμά του, περιλάμβανε και πεζοπορία στην περιοχή της Κασσιόπης, όπου έκανε και μπάνιο. Σε ταβέρνα στη Χαλικούνα δοκίμασε θαλασσινά και σαλάτες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξέφρασε προς τους συνδαιτυμόνες του, τον προβληματισμό του για την πορεία της χώρας και την πολιτική του Αλέξη Τσίπρα.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί των Φαιάκων, ο Κώστας Καραμανλής συνάντησε τον Νίκο Δένδια σε φιλικό σπίτι, όπου γευμάτισαν, καθώς και τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Τρεπεκλή.

Πηγή: Secret – Παραπολιτικά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις