Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Στήνεται ο νέος κύκλος εξουσίας της Ρηγίλλης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η 45λεπτη συνάντηση Σαμαρά – Μπακογιάννη κυριάρχησε αλλά δεν θα είναι η μοναδική …..ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

από τις επαφές που κάνει ο νέος Προεδρος της ΝΔ με στόχο την αποκατάσταση των σχέσεων με όλες τις τάσεις του κόμματός του.
Για τον λόγο αυτό θα δεί όλους τους βουλευτες, ενώ το περιβάλλον του διαψεύδει όσα λέγονται και γράφονται για την νέα ανθρωπογεωγραφία του κόμματός.
Νούμερο δυο θεωρείται πλέον ο Δημητρης Αβραμοπουλος και μάλιστα δεν αποκλείεται να καταλάβει θέση αντιπροέδρου με ρολο συνονιστη των βασικων υπουργειων της σκιωδους κυβερνησης που θα σχηματίσει ο Αντώνης Σαμαράς.

“Συζητήσαμε τις πολιτικές θέσεις της ΝΔ. Κουβεντιάσαμε τον κοινό μας στόχο ο οποίος είναι μια μεγάλη κεντροδεξιά, μια σύγχρονη κεντροδεξιά και πιστεύω οτι γι’ αυτό το στόχο θα δουλέψουμε όλοι μαζί. 
“Είμαι στρατιώτης αυτής της παράταξης και θα παραμείνω στρατιώτης”, δήλωσε αμέσως μετά την συνάντηση με Σαμαρά η κα Μπακογιάννη. Απέφυγε να απαντήσει αν της ζητήθηκε να αναλάβει κάποιο ρόλο. 
“Θα τα λέτε συχνά;”, την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι και απάντησε : “Αλοίμονο. Στο ίδιο κόμμα είμαστε. Θα δουλέψουμε παρέα.”

ΩΡΑ 12.50 Η ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΩΡΑ 12.44 Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

ΩΡΑ 12.01 Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

ΩΡΑ 12.00 Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

ΩΡΑ 11.49 Η ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΠΙΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ

ΩΡΑ 11.47 Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ 

Πληροφορίες θέλουν τον κ. Σαμαρά να σκέφτεται να αναθέσει στην κ. Μπακογιάννη είτε τον τομέα Εξωτερικών είτε τον τομέα της Άμυνας στη σκιώδη Κυβέρνηση που θα σχηματίσει. 

Η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη μοιάζει να βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ από την εσωκομματική ήττα και όλα δείχνουν ότι δεν έχει πάρει τις αποφάσεις της.
Δέχεται ωστόσο εισηγήσεις να κατέβει με δική της “πλατφόρμα” στο τακτικό συνέδριο του Μαρτίου. Στο αμέσως επόμενο διάστημα πάντως δεν πρέπει να αναμένονται από την πλευρά της δημόσιες παρεμβάσεις.
Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρέπει να αναμένονται εντυπωσιακές κινήσεις από τη μεριά του Άρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος χωρίς να αμφισβητεί τον Αντώνη Σαμαρά, θα ξεκινήσει να χτίζει τη δική του υποψηφιότητα για την επόμενη διαδικασία εκλογής αρχηγού στο κόμμα.

 

“Μπορεί η Ντόρα να πλήρωσε τα λάθη της Κυβέρνησής μας” δήλωσε σε συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Για την επόμενη ημέρα ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως “υπάρχουν διαφορετικές τάσεις μέσα στο κόμμα οι οποίες πρέπει να συνυπάρξουν” 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Σαμαράς στο Μαξίμου
Θα παραμείνει στο νοσοκοκομείο ο Π. Ψωμιάδης 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε