Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στήριξη στην Ντόρα και από άλλους βουλευτές

Από την χθεσινοβραδινή ομιλία της στην Καβάλα. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 

Άλλοι τρεις βουλευτές και ένας ευρωβουλευτής τάχθηκαν στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη.

 

Γιάννης Ιωαννίδης (Α’ Θεσσαλονίκης), Σπύρος Γαληνός (Λέσβου), Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα (Επικρατείας) και ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Κώστας Πουπάκης.
 
Ο Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αγαπώ, τιμώ τον συναγωνιστή, συμπολίτη και φίλο Παναγιώτη Ψωμιάδη που του οφείλω πολλά και του εύχομαι να φέρει το καλύτερο δυνατό ποσοστό. Η συνεχής με επιτυχία παρουσία τα τελευταία 20 χρόνια στα κοινά του τόπου, τόσο από την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο κι από την κεντρική εξουσία της Ντόρας Μπακογιάννη καθώς και οι ξεκάθαρες θέσεις που έχει για την λειτουργία με διαδικασίες αξιοκρατικές και δημοκρατικές του κόμματος είναι εγγύηση για την συνοχή, προοπτική και το μέλλον μιας σύγχρονης κεντροδεξιάς παράταξης που θέλουμε όλοι τη Νέα Δημοκρατία.»
 
Η Ευγενία Τσουμάνη δήλωσε: «Με γνώμονα την ενότητα του κόμματος, αλλά και με προοπτική για την παράταξη, μια παράταξη ανοιχτή στους πολίτες και ανοιχτή στα νέα ρεύματα υποστηρίζω την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Αλλωστε πεποίθηση μου και θέση μου είναι ότι η μεγαλύτερη συμμετοχή των γυναικών και παρουσία τους στην πολιτική και στα κοινά είναι πολύ θετική για την κοινωνία μας.»
 
Ο βουλευτής Λέσβου Σπύρος Γαληνός τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχοντας δύο πολιτικές προτάσεις πρέπει να απαντήσουμε αν θέλουμε τον υποψήφιο της περιχαράκωσης ή τον υποψήφιο της διεύρυνσης, αν θέλουμε έναν αρχηγό για το κόμμα ή για την κοινωνία. Προσωπικά ανάμεσα στην λογική του διλήμματος και τη λογική της σύνθεσης, προτιμώ την σύνθεση. Χρειαζόμαστε έναν αρχηγό και για το κόμμα και για την κοινωνία […] Πιστεύω ότι ο πολιτικός που μπορεί να κάνει αποτελεσματικότερα την σύνθεση είναι αυτός που έχει την πιο σταθερή πορεία προσφοράς στο κόμμα και το πιο ισχυρό όραμα για την κοινωνία: είναι η Ντόρα Μπακογιάννη.»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε