Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στηρίζει Κουβέλη ο Λ. Κύρκος

Στηρίζει Κουβέλη ο Λ. Κύρκος

Με δημόσια παρέμβασή του το ιστορικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς κ. Λ. Κύρκος θα εκφράσει τη

στήριξή του προς τη Δημοκρατική Αριστερά, το νέο κόμμα, με επικεφαλής τον κ. Φ. Κουβέλη, του οποίου η ιδρυτική διακήρυξη εγκρίθηκε την περασμένη Κυριακή. 

Οπως γράφει ΤΟ ΒΗΜΑ, στην πρώτη ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, η οποία έχει προγραμματισθεί για αύριο το βράδυ από τα αποχωρήσαντα στελέχη της Ανανεωτικής Πτέρυγας του ΣΥΝ αλλά και άλλων σχημάτων που έχουν προσχωρήσει στο νέο κόμμα, αναμένεται ότι ο κ. Κύρκος θα προβεί σε δήλωση με την οποία θα συστρατεύεται στο πλευρό του νέου πολιτικού φορέα και εφόσον καταστεί δυνατόν θα παραστεί και ο ίδιος στην εκδήλωση. 

Επιπλέον, σύντομα θα δημοσιοποιηθεί κείμενο υπογραφών από προσωπικότητες της τέχνης και των γραμμάτων που θα τάσσονται υπέρ της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Παράλληλα τα στελέχη του νέου κόμματος έχουν αποδυθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να καταθέσουν την ονομασία του νέου κόμματος στον Αρειο Πάγο. Μαζί, όμως, με την ιδρυτική διακήρυξη χρειάζεται να κατατεθεί και το σήμα, με αποτέλεσμα να έχουν επιταχυνθεί οι ρυθμοί από τους εικαστικούς, που το σχεδιάζουν, μεταξύ των οποίων και η κυρία Βάσω Αβραμοπούλου.

Επειτα από την αυριανή συγκέντρωση στις 8.00 το βράδυ στην Αθήνα, στην πλατεία Μεταξουργείου (ξενοδοχείο Αthens Ιmperial), o κ. Κουβέλης αρχίζει περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα, με σταθμούς στις 5 Ιουλίου στην Πάτρα και στις 8 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε