Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Στο πλευρό της Ντόρας ο Χ. Μαρκογιαννάκης

“Δεν με αφήνει ασυγκίνητο η δημιουργία ενός κόμματος και με πρωτοβουλία μιας Χανιώτισσας”, δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής από τα Χανιά και εξαπέλυσε νέες βολές κατά του προέδρου της ΝΔ.

“Ασφαλώς δεν με αφήνει ασυγκίνητο η δημιουργία ενός κόμματος και με πρωτοβουλία μιας Χανιώτισσας και προπάντων εγώ είμαι από εκείνους που στήριξα καθαρά την υποψηφιότητα της κας Μπακογιάννη για την ηγεσία της ΝΔ και ως εκ τούτου αν καταλήξω εκεί θα είναι μια συνέχεια, σε ό,τι αφορά την πολιτική μου πορεία”, είπε χαρακτηριστικά ο Χ. Μαρκογιαννάκης, αναφερόμενος στην προσωπική του πολιτική στάση στο ενδεχόμενο ίδρυσης κόμματος από την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής εξαπέλυσε νέες βολές κατά του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε στην παράταξη “πόνο, θλίψη και προδοσία” και τόνισε ότι αν και ο Αντώνης Σαμαράς τον διέγραψε “από τα κιτάπια του. Τις αρχές μου τις ιδέες μου, τους αγώνες μας, δεν μπορεί κανείς να διαγράψει”.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ.  “Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνυπάρξω με την ΝΔ του κ. Σαμαρα, με τις νοοτροπίες και τις λογικές του”, δήλωσε.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, παρουσία πολιτικών του φίλων, ο Χ. Μαρκογιαννάκης έκανε γνωστό ότι μέχρι τέλος του μήνα θα ανακοινώσει την απόφαση του, για το αν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης. “Τα κριτήρια … θα είναι: Αν νοιώσω ότι έχω την δυνατότητα να συμβάλω σε μια ενωτική πορεία της Κρήτης και αν νοιώσω ότι μπορώ να προχωρήσω σε μια προσπάθεια έντονης επαναστατικής διεκδίκησης των όσων δικαιούται η Κρήτη”, είπε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε