Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο προσκήνιο και πάλι ο Κώστας Καραμανλής!

Γιατί ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να εμφανιστεί στη συνεδρίαση της Πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ όταν λίγα 24ωρα νωρίτερα ”σνομπάρισε” τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος στη Λεωφόρου Συγγρού; Οι σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά και τα σενάρια για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Μεγάλο σοκ ήταν για πολλούς η χθεσινή επανεμφάνιση του Κώστα Καραμανλή  που ”πάτησε” για πρώτη φορά στα νέα γραφεία όταν δεν είχε παραστεί κατά τα επίσημα εγκαίνια που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης.

Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, προχωρώντας δηλαδή σε μία εμφατική κίνηση που δείχνει τουλάχιστον ότι βροντοφωνάζει ”παρών” στις εξελίξεις και αναμένεται με ενδιαφέρον η επόμενη κίνηση του.

Έμπειρα στελέχη της Ν.Δ σχολίαζαν με νόημα ότι σύντομα θα φανεί ποιό ήταν το περιεχόμενο του δεκάλεπτου τετ α τετ του Κώστα Καραμανλή με τον Αντώνη Σαμαρά, αφού οι σχέσεις των 2 αντρών περιγράφονταν ως οριακές, ιδίως μάλιστα μετά τα σενάρια και τις διαρροές περί υποψηφιότητας του  πρώην Πρωθυπουργού για  Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα μάλιστα με τη Realnews συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή δηλώνουν πως : ” Ο Καραμανλής σέβεται τον θεσμό και όσους έχουν θητεύσει σε αυτόν, αλλά είναι ένα αξίωμα που δεν του ταιριάζει και δεν τον ενδιαφέρει”.

Το μόνο που δεν προκάλεσε έκπληξη χθες ήταν ότι ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε να καθίσει μεταξύ των κυρίων Σουφλιά και Μαγγίνα και το ότι συνομιλούσε συχνά με τον κύριο Πολύδωρα.

Ο δήμαρχος Πειραιά Β. Μιχαλολιάκος  χαιρετά τον πρώην πρωθυπουργό

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε