Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Στο Ζάππειο η κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ πριν την κάλπη

Στο Ζάππειο η κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ πριν την κάλπη

Με ιδιαίτερο συμβολισμό ή κίνηση, αν επιβεβαιωθεί, καθώς στο Ζάππειο είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση και πριν τις εσωκομματικές εκλογές που του έδωσαν την αρχηγία στο κόμμα.

Οι πληροφορίες λένε τώρα πως το επιτελείο τη Ν.Δ. έχει εγκαταλείψει την ιδέα του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.
Επικοινωνιακά και τηλεοπτικά η εικόνα “πουλάει”, λένε τα στελέχη της Ν.Δ. που λένε με νόημα ότι το “πάει το Σαμαρά” και κάπως έτσι εξηγείται και η συχνή εμφάνισή του από τους χώρους του…

Όλα λοιπόν δείχνουν πως το ραντεβού της 3η Μαϊου θα δοθεί σε πολύ γνώριμο χώρο για τους νεοδημοκράτες, ειδικά από τη στιγμή που η μάχη των εντυπώσεων, τουλάχιστον ως τώρα εκτιμάται ότι κερδίζεται απ’ το κόμμα.

Σε ανοιχτό χώρο θα γίνει και η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Η συγκέντρωση ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη 2 Μαϊου, στις 7.30 το απόγευμα, στον χώρο της Διεθνούς ‘Εκθεσης.

Απ’ τις Σέρρες στο Λαύριο
Το επιτελείο της Ν.Δ. φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη βάση στον συμβολισμό. Αφού ο Αντώνης Σαμαράς όσο πλησιάζουμε στην κάλπη τόσο θέλει να ενδυναμώσει την συσπείρωση του κόμματος και ποιο καλύτερο σημείο για συγκέντρωση απ’ τη γενέτειρα του ιδρυτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Καρμανλή.

Απ’ τις Σέρρες απόψε και με στόχο τη συσπείρωση ο Αντώνης Σαμαράς με στόχο την ανάπτυξη του προγράμματος για την ανεργία πάει την Πρωτομαγιά σε ένα ακόμη συμβολικό σημείο της χώρας. Στο Λαύριο όπου το εργατικό κίνημα θρήνησε δυο νεκρούς στην απεργία του 1896 θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΝΔ για να ανακοινώσει το πρόγραμμα για την καταπολέμηση της ανεργίας και την αύξηση της απασχόλησης.

Διαβάστε επίσης:
Τι θα αλλάξει η ΝΔ στην υγεία αν εκλεγεί

Newsit – εκλογές! Κάθε μέρα και ένας υποψήφιος – Στείλτε τα ερωτήματά σας!

Ο Νίκος Παπανδρέου επικρίνει τον αδερφό του για το ΔΝΤ !

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε