Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Σύγκληση Εθνικής Συνδιάσκεψης αποφασίστηκε σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό

Η σημερινή υπό τον πρωθυπουργό σύσκεψη, είχε ως αντικείμενο τον προγραμματισμό του νομοθετικού και εν γένει κυβερνητικού έργου

Σύγκληση Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ με απώτατο χρονικό ορίζοντα τον Ιούνιο, αποφασίστηκε σε σημερινή υπό τον πρωθυπουργό σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχαν υπουργοί, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Έξαρχος, καθώς και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης και άλλα στελέχη.

Ταυτόχρονα αποφασίστηκε σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στις αρχές του επόμενου μήνα και πριν από αυτό σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος. Παράλληλα και ως την Εθνική Συνδιάσκεψη του Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική εξόρμηση του κόμματος στην οποία θα συμμετάσχει σε ορισμένες περιπτώσεις και ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενώ θα πραγματοποιηθούν και περιφερειακές συνδιασκέψεις.

Η σημερινή υπό τον πρωθυπουργό σύσκεψη, είχε ως αντικείμενο τον προγραμματισμό του νομοθετικού και εν γένει κυβερνητικού έργου, καθώς εντός του τρέχοντος μήνα ολοκληρώνεται με την ψήφιση του αναπτυξιακού και επενδυτικού νόμου, ενώ μέσα στο Φεβρουάριο αναμένεται να ψηφιστούν οι νόμοι που αφορούν τα κλειστά επαγγέλματα, τις αστικές συγκοινωνίες και αλλαγές στην φορολογία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε