Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Συγχαρητήρια από τον Κ.Παπούλια στον Λ.Παπαδήμο για την συμφωνία

Συγχαρητήρια από τον Κ.Παπούλια στον Λ.Παπαδήμο για την συμφωνία

Στις 14:00 πέρασε το κατώφλι του προεδρικού μεγάρου ο πρωθυπουργός που ενημέρωσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία.

Τα συγχαρητήριά του για την επίτευξη συμφωνίας επί του νέου προγράμματος βοήθειας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος στο γραφείο του τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Το αποτέλεσμα δικαιολογεί την ικανοποίηση, σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Παπαδήμος και αναφέρθηκε στις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους εταίρους της μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

 Τη διαβεβαίωση ότι με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Eurogroup πρόκειται να διαμορφωθούν οι συνθήκες για ανάκαμψη και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, έδωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

    Ο πρωθυπουργός, ανέφερε ότι με τις αποφάσεις αυτές δρομολογείται η διαδικασία του PSI και εξασφαλίζεται η χρηματοδότηση της χώρας για τα επόμενα χρόνια.

    Ο κ. Παπαδήμος, υπογράμμισε για άλλη μια φορά, ότι τις επόμενες εβδομάδες έχουν να γίνουν πάρα ακόμα για την τελική απόφαση για την ανταλλαγή ελληνικών ομολόγων και την ολοκήρωση της συμφωνίας για τη νέα δανειακή σύμβαση της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρχισε ο αγώνας δρόμου για πάνω από 70 αποφάσεις μέχρι τέλη Μαρτίου – Όλο το σχέδιο νόμου για το PSI

Παπούλιας: Τώρα πρέπει να τρέξουμε

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε