Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Η σύμβουλος του Κουρουμπλή που εξόργισε το Μητσοτάκη [pics, vid]

Η σύμβουλος του Κουρουμπλή που εξόργισε το Μητσοτάκη [pics, vid]

Σε πρόσωπο της ημέρας έχει εξελιχθεί η σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή η οποία εξόργισε τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η σύμβουλος του κ. Κουρουμπλή έκλεψε την παράσταση με την στάση της στην επιτροπή Περιβάλοντος της Βουλής.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του κ. Μητσοτάκη για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, η σύμβουλος του κ. Κουρουμπλή φάνηκε να γελάει εις βάρος του και να τον σχολιάζει…

Όταν το κατάλαβε ο κ. Μητσοτάκης και μάλιστα την ώρα που αντάλασσε σκληρές κουβέντες με τον κ. Κουρουμπλή, εξοργίστηκε.

Η σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας που καθόταν πίσω από τον κύριο Παναγιώτη Κουρουμπλή «σχολίαζε» με γκριμάτσες και γελάκια τα όσο έλεγε από το βήμα της επιτροπής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε έντονο ύφος ζήτησε από τον υπουργό «ή να  μαζέψετε τη σύμβουλό σας ή να αποχωρήσει αν δεν μπορεί να σοβαρευτεί».

Μάλιστα, λίγο αργότερα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, έθεσε το θέμα της συμβούλου του κ. Κουρουμπλή λέγοντας «την παρακολουθώ τόση ώρα, πρώτη φορά βλέπω σύμβουλο να παρακολουθεί και να κάνει γκριμάτσες; Που νομίζετε κυρία μου ότι είστε στο «Μάπετ Σώου; Να αποχωρήσει αμέσως, δεν  μπορεί να μας σχολιάζει, εδώ είναι φιλοξενούμενη».

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ζήτησε την αποβολή της με την πρόεδρο της Επιτροπής όμως να λέει ότι από την θέση της δεν μπορεί να βλέπει εάν πραγματικά η σύμβουλος του υπουργού έκανε γκριμάτσες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις