Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ την Πέμπτη στην Σύνοδο Κορυφής!

Συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ την Πέμπτη στην Σύνοδο Κορυφής!

– Το ραντεβού κλείστηκε πριν από λίγες ώρες και επιβεβαιώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου ότι θα γίνει στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό
Αλέξης Τσίπρας και Άνγκελα Μέρκελ συναντώνται μια ημέρα πριν το κρίσιμο Eurogroup και μια ημέρα μετά την συνεδρίαση του Euroworking Group
– Καλό κλίμα στο Brussels Group βλέπουν οι έλληνες τεχνοκράτες
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φυσικά και δεν θα έχει καμία σχέση με το μεταναστευτικό η συνάντηση που θα έχουν την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

Η συνάντηση θα γίνει μια ημέρα μετά το Euroworking Group και μια ημέρα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup.
τα περιθώρια όπως όλα δείχνουν έχουν στενέψει για την Ελλάδα που προετοιμάζεται για ενδεχόμενη σκλήρυνση της στάσης των εταίρων της με την περίφημη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία δέσμευσε τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων και των περιφερειών.

Νωρίτερα, για «κλίμα προόδου» έκαναν λόγο έλληνες τεχνοκράτες που μετέχουν από το Σάββατο στις συνεδριάσεις του Brussells Group στο Παρίσι.

Η σημερινή σύσκεψη έχει στόχο σύμφωνα με πληροφορίες να κάνει μια εφ’ όλης της ύλης εξέταση των διαφορών που υφίστανται σε τομείς του προγράμματος, με στόχο την αναζήτηση μεγαλύτερων συγκλίσεων.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε